RADA: Jak krájet cibuli
RADA: Jak udělat jíšku
Je to sprostý. Učím se vařit v 57letech. Nakoupil jsem podle seznamu dětskou výživu. Koupil jsem dvě - jablečnou a pomerančovou, abych se pak v receptu dozvěděl, že mám mít rybízovou zavařeninu a že mi chybí sojovka? Nakonec se dozvím, že se burgunda dělá jinak. Dobrý. Je tu někde odborný dohled, který by podobné nesmysly odstraňoval? :''O
:'(
Tak tohle je Cosi, ale burgundská docela určitě ne..... Blebleble. Přišla jsem pouze pro inspiraci na přílohu, recept mám vyzkoušený a zcela odlišný, a do tohoto bych nikdy nešla. Obzvlášť ta sojovka mě dojala.... Autor by se měl přiznat, jak k této fantazii přišel. :-\
Grc... :-D
sorry - vše špatně =-O
:-D Toto je lepsie citat ako humoristicku poviedku, kdo napisal tento recept si asi robil srandu ;-) alebo bol na mariske :-\ , mozem dat -5 ? PS: Burgundske hovedzi je jeden z najlepsich klasickych Francuzskych receptov vyzera podobne a nepodava sa s knedlou :'(
Burgundská hovězí pečeně - a v první položce je napsáno vepřová plec....dddd)))) :-| :-| :-|
a uvidím někoho, jak tam leje sojovku, tak mu ruce přerazím...panebože kde jste ten recept vyhrabali?..:- :'(
Sory, ale tady něco nehraje....hovězí pečeně a v receptu je hnedle na první místě vepřová plec? ;-)
a
come
Dobrý den právě jsme se ženou doobědvali a musím podoknout, že jsme oba velice spokojení. Děkuji a budu doporučovat
Výborné, za 1
k tomu krájní na kousky. Pečeni bych nechal pečení a pokud chcete nějaké hovězí naložené ve víně jednoznačně doporučuji Hovězí Bourgignon
Tak je to fakt moc dobré a podávala jsem to s rýží
Bude to skvele.
Dělal jsem to přesně podle receptu a musím říct zcela jednoznačně VYNIKAJÍCÍ!!!!!!
Upekla jsem a musím říct, je to vynikající. Jenom místo rybízové zavařeniny jsem použila brusinkovou. Je to výborné a nemá to chybu.
Je to trochu jinak než doporučuje Chantal Polívková, ale protože si její recept nepamatuji přesně, pokusím se o nějaký kompromis.Dám k tomu - dle jejího doporučení - přece jen vařené brambory. Pí Polívková maso krájí na kostky, nechá je 12 hod. v 1 l (!) burgundského a potom to v tom burgundském dusí.
Musím nejdřív vyzkoušet! Doufám, že se to povede.Eva