• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Burgundská
Napište svůj komentář k receptu

Burgundská

autor: Dr.Millhaus
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgundská
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule kus
    • hovězí maso
    • uzený bok kousek
    • mrkev
    • žampiony
    • rajčata v konzervě
    • fazolové lusky zelené nebo žluté, (mohou být v konzervě)
    • olivy
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • bobkový list
    • hřebíček
    • nové koření
    • petrželová nať
    • červené víno

Postup přípravy receptu

1
Nadrobno nakrájenou cibuli vhodíme na rozpálený olej a smažíme do zlatova. Přidáme maso a uzený bok (oboje nakrájené) a smažíme dalších cca 5 minut. Pak přilijeme cca 1/4-1/2 litru vína a vodu, všechno koření a nadrobno nakrájenou zeleninu (mrkev, fazolové lusky, žampiony, rajčata, petrželovou nať). Všechno vaříme 1 až 1 a 1/2 hod. Deset minut před koncem přihodíme fazolové lusky - jestli jsme použili konzervované. A také olivy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská bábovka

Burgundská bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka0501 | 7. 2. 2012 21:39

    vařila jsem již několikrát, ale bez fazolových lusků a omáčka nám moc chutná

  • lenka | 14. 2. 2008 12:38

    Francouz by k tomu zajisté ulamoval křupavou bagetu a zapíjel to dobrým červeným vínem.Takže, kdybychom chtěli být aspoň trochu styloví...zkusíme to taky.

  • Věra Děrgelová | 13. 2. 2008 22:23

    já bych si k tomu dala rýži nebo těstoviny, ale záleží na každém co mu chutná, asi je potřeba i vyzkoušet....

  • Anonym | 13. 2. 2008 20:05

    Tak to by stálo za vyzkoušení,ale vůbec není zmínka o tom,jaká příloha se nejlépe hodí.Asi je to jedno,každý,co má rád,ale přez to bych ocenila,kdyby mi někdo poradil.Díky za recept.Jana

  • Anonym | 13. 2. 2008 12:20

    To by stálo za vyzkoušení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Uzené Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Fazolové lusky Hovězí maso Hřebíček Mrkev Nové koření Olivy Pepř mletý Petrželová nať Rajčata Sůl Tymián Uzený bok Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nedělní jablečný koláč

Nedělní jablečný koláč

Sýrové rohlíčky s česnekem

Sýrové rohlíčky s česnekem

Rebarborová buchta

Rebarborová buchta

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Bramborové knedlíky plněné směsí s anglickou slaninou

Bramborové knedlíky plněné směsí s…

Zapečené kuřecí s rajčaty

Zapečené kuřecí s rajčaty

Bůčkový holandský řízek

Bůčkový holandský řízek

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

67
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
27
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
25
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Aprílové řezy se…
20
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
19
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Burgundská
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact