• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Burgundská
Napište svůj komentář k receptu

Burgundská

autor: Dr.Millhaus
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgundská
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule kus
    • hovězí maso
    • uzený bok kousek
    • mrkev
    • žampiony
    • rajčata v konzervě
    • fazolové lusky zelené nebo žluté, (mohou být v konzervě)
    • olivy
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • bobkový list
    • hřebíček
    • nové koření
    • petrželová nať
    • červené víno

Postup přípravy receptu

1
Nadrobno nakrájenou cibuli vhodíme na rozpálený olej a smažíme do zlatova. Přidáme maso a uzený bok (oboje nakrájené) a smažíme dalších cca 5 minut. Pak přilijeme cca 1/4-1/2 litru vína a vodu, všechno koření a nadrobno nakrájenou zeleninu (mrkev, fazolové lusky, žampiony, rajčata, petrželovou nať). Všechno vaříme 1 až 1 a 1/2 hod. Deset minut před koncem přihodíme fazolové lusky - jestli jsme použili konzervované. A také olivy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská bábovka

Burgundská bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka0501 | 7. 2. 2012 21:39

    vařila jsem již několikrát, ale bez fazolových lusků a omáčka nám moc chutná

  • lenka | 14. 2. 2008 12:38

    Francouz by k tomu zajisté ulamoval křupavou bagetu a zapíjel to dobrým červeným vínem.Takže, kdybychom chtěli být aspoň trochu styloví...zkusíme to taky.

  • Věra Děrgelová | 13. 2. 2008 22:23

    já bych si k tomu dala rýži nebo těstoviny, ale záleží na každém co mu chutná, asi je potřeba i vyzkoušet....

  • Anonym | 13. 2. 2008 20:05

    Tak to by stálo za vyzkoušení,ale vůbec není zmínka o tom,jaká příloha se nejlépe hodí.Asi je to jedno,každý,co má rád,ale přez to bych ocenila,kdyby mi někdo poradil.Díky za recept.Jana

  • Anonym | 13. 2. 2008 12:20

    To by stálo za vyzkoušení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Uzené Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Fazolové lusky Hovězí maso Hřebíček Mrkev Nové koření Olivy Pepř mletý Petrželová nať Rajčata Sůl Tymián Uzený bok Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Brokolice s česnekem

Brokolice s česnekem

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Báječné tuňákové placičky s ricottou

Báječné tuňákové placičky s ricottou

Kuřecí kari maso s cuketou

Kuřecí kari maso s cuketou

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

57
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
38
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Burgundská
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact