• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Burgery z podmáslového kuřete
Napište svůj komentář k receptu

Burgery z podmáslového kuřete

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
4fotografie
Nahrát fotku
 

Burgery nejsou jen záležitostí rychlého občerstvení! Připravte si domácí z těch nejkvalitnějších surovin. Křupavé kuře usmažte dozlatova v marinádě z podmáslí, přidejte rajčata, rukolu a majonézu a uvidíte, jak si skvěle pochutnáte.

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks kuřecí prsa
    • 1
      hrnek podmáslí
    • 1
      lžička sladká paprika
    • 1
      špetka chilli
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 4
      ks houskové bulky
    • 4
      lžíce majonéza
    • 2
      hrst rukola
    • 2
      ks rajčata

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa zlehka naklepejte, nakrájejte na proužky a dejte do misky. Podmáslí promíchejte s paprikou a chilli, osolte a opepřete. Maso přelijte marinádou, dobře promíchejte, zakryjte a nechte přes noc v chladu.

RADA: Jak naporcovat kuře? Koukněte na video!

2
Do misky nasypte mouku, prášek do pečiva, osolte a opepřete. Promíchejte a přidejte 2 lžíce podmáslí z marinády. Nyní už jen zlehka promíchejte vidličkou. Ve směsi obalujte kuřecí kousky a osmažte je v rozpáleném oleji dozlatova. Hotové kuře vyndejte na papírovou utěrku a nechte odsát přebytečný tuk. Bulky rozkrojte a na řezu nasucho opečte. Spodní část potřete majonézou, přidejte rukolu, na ni plátky rajčat, poté několik kousků smaženého kuřete a přiklopte vrchní půlkou bulky, rovněž pomazanou majonézou.

RADA: Kam na burger v Praze? Vyzkoušeli jsme 6 restaurací!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem

Burger s kukuřičnohráškovým…

Burgery po našem

Burgery po našem

Rybí burgery

Rybí burgery

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí FOOD
Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Hladká mouka Houskové bulky Kuřecí prsa Majonéza Olej Pepř mletý Podmáslí Prášek do pečiva Rajčata Rukola Sladká paprika Sůl

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Sýrová roláda II.

Sýrová roláda II.

Jarní vajíčková pomazánka

Jarní vajíčková pomazánka

Steak Diane

Steak Diane

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Vánoční cheesecake

Vánoční cheesecake

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

1107
Dýňová tortila
Dýňová tortila
533
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
529
Máslové řízky
Máslové řízky
14
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Nečekané vyústění Naked Attraction: Pikantní pozvání do fetiš komunity!

Nečekané vyústění Naked Attraction: Pikantní pozvání do fetiš komunity!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Další doporučené recepty:

Burgery s trhaným vepřovým masem
Burgery s trhaným vepřovým masem
Burgery s vinnou klobásou
Burgery s vinnou klobásou
Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burisonové hrudky
Burisonové hrudky
Burisonový dort s tvarohem
Burisonový dort s tvarohem
  • Recepty.cz
  • Burgery z podmáslového kuřete
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact