• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burgery z podmáslového kuřete
Napište svůj komentář k receptu

Burgery z podmáslového kuřete

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
4fotografie
Nahrát fotku
 

Burgery nejsou jen záležitostí rychlého občerstvení! Připravte si domácí z těch nejkvalitnějších surovin. Křupavé kuře usmažte dozlatova v marinádě z podmáslí, přidejte rajčata, rukolu a majonézu a uvidíte, jak si skvěle pochutnáte.

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks kuřecí prsa
    • 1
      hrnek podmáslí
    • 1
      lžička sladká paprika
    • 1
      špetka chilli
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 4
      ks houskové bulky
    • 4
      lžíce majonéza
    • 2
      hrst rukola
    • 2
      ks rajčata

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa zlehka naklepejte, nakrájejte na proužky a dejte do misky. Podmáslí promíchejte s paprikou a chilli, osolte a opepřete. Maso přelijte marinádou, dobře promíchejte, zakryjte a nechte přes noc v chladu.

RADA: Jak naporcovat kuře? Koukněte na video!

2
Do misky nasypte mouku, prášek do pečiva, osolte a opepřete. Promíchejte a přidejte 2 lžíce podmáslí z marinády. Nyní už jen zlehka promíchejte vidličkou. Ve směsi obalujte kuřecí kousky a osmažte je v rozpáleném oleji dozlatova. Hotové kuře vyndejte na papírovou utěrku a nechte odsát přebytečný tuk. Bulky rozkrojte a na řezu nasucho opečte. Spodní část potřete majonézou, přidejte rukolu, na ni plátky rajčat, poté několik kousků smaženého kuřete a přiklopte vrchní půlkou bulky, rovněž pomazanou majonézou.

RADA: Kam na burger v Praze? Vyzkoušeli jsme 6 restaurací!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem

Burger s kukuřičnohráškovým…

Burgery po našem

Burgery po našem

Rybí burgery

Rybí burgery

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí FOOD
Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Hladká mouka Houskové bulky Kuřecí prsa Majonéza Olej Pepř mletý Podmáslí Prášek do pečiva Rajčata Rukola Sladká paprika Sůl

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Rychlá koprovka bez jíšky

Rychlá koprovka bez jíšky

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem

Penne s kuřecím masem, listovým…

Plněné ořechové rohlíčky

Plněné ořechové rohlíčky

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

49
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
44
Jablečný (hruškový) závin s tvarohem - kynutý
Jablečný (hruškový)…
27
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
25
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena
21
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 29. 7. 2025: Kdo pocítí lehké napětí a kdo by měl zapracovat na vztazích?

Denní horoskop na úterý 29. 7. 2025: Kdo pocítí lehké napětí a kdo by měl zapracovat na vztazích?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): Zmatky kolem pohřbu!

Jiří Krampol (†87): Zmatky kolem pohřbu!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Další doporučené recepty:

Burgery s trhaným vepřovým masem
Burgery s trhaným vepřovým masem
Burgery s vinnou klobásou
Burgery s vinnou klobásou
Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burisonové hrudky
Burisonové hrudky
Burisonový dort s tvarohem
Burisonový dort s tvarohem
  • Recepty.cz
  • Burgery z podmáslového kuřete
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact