Klobásy rozdělíme na čtyři stejně velké díly, které stočíme do šneku, zpevníme párátky a osmažíme dozlatova z obou stran v pánvi nebo opečeme v troubě.
2
Bulky rozkrojíme, řezné plochy položíme na roztopenou pánev a nahřejeme. Na nahřátí můžeme použít i gril nebo troubu.
3
Zeleninu pokrájíme na plátky nebo nudličky, použít můžeme i salátovou okurku, ředkvičku... Vše dle vlastní chuti.
4
Spodní díl bulky potřeme hořčicí, poklademe listy natrhaného salátu nebo na nudličky pokrájeného čerstvého zelí, na to položíme šneka z klobásy (bez párátek), přelijeme směsí majonézy a kečupu (1:1), přidáme plátek rajčete, cibule a ještě trošku salátu či zelí.
5
Vše zaklopíme vrchním dílem bulky, kterou můžeme ještě zlehka potřít hořčicí a podáváme. Zpevnit je můžeme špejlí, kterou si před jídlem každý sám vyndá.
6
Burgery podáváme s dostatečným množstvím ubrousků :-) . Pojídání "dvouručáků" totiž není zrovna o čistotě a kultuře stolování :-) .