Namleté maso vytvarujte na čtyři stejně velké kulaté placky ve tvaru burgeru vysoké 1,5 cm. Nechte v chladu uležet. Připravte si omáčku. Nasekanou cibuli orestujte na oleji dorůžova, přidejte povidla, zbytek surovin a povařte, rozmixujte dohladka a nechte vychladit. Cibuli nakrájejte na tenká kolečka, obalte ji zlehka v hladké mouce se solí a osmahněte dozlatova na oleji, osušte. Gril rozehřejte na 180 °C. Maso osolte a opepřete, grilujte z každé strany 4 minuty (medium). Bulky podélně rozřízněte a rozpečte na grilu, stejně tak ogrilujte i slaninu. Potřete oba řezy bulky omáčkou, na spodní část dejte maso, poté plátek čedaru, slaninu, plátky rajčete a osmahnutou cibulku. Navrh dejte salát a přiklopte.