• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burger bez housky
Napište svůj komentář k receptu

Burger bez housky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Tyto originální burgery tvoří místo obvyklých housek kapsa z listů salátu. Uvnitř najdete hovězí maso, nakrouhané červené zelí a mrkev, plátky rajčat, petrželku a dozlatova opečenou slaninku.

Suroviny

4 porce
    • 500
      g hovězí maso krk
    • 1
      ks červené zelí hlávka
    • 4
      ks mrkev
    • olivový olej
    • 8
      plátek anglická slanina
    • 4
      ks hlávkový salát
    • 2
      ks rajče větší
    • 1
      hrst petrželová nať hladkolistá

Postup přípravy receptu

1
Maso umelte, dobře promíchejte, osolte, opepřete, vytvarujte burgery a nechte je odpočinout.

RADA: Tipy, jak vybrat kvalitní maso

2
Zelí nakrouhejte na tenké nudličky, mrkev očistěte a nastrouhejte nahrubo. Osolte, přidejte 2 lžíce olivového oleje, promíchejte a dobře promačkejte, zelenina zkřehne. 3. Slaninu naskládejte na plech a dejte opéct do trouby nebo na gril. Na rozpálené pánvi nebo grilu opečte maso, nejprve 4–5 minut z jedné strany, pak 3–4 minuty z druhé. Nechte pár minut odpočinout. 4. Z každé hlávky salátu odkrojte dvě kompaktní části, na řezné straně je trochu vydlabejte nebo odeberte pár listů. Sestavte burger: salátovou „misku“ naplňte krouhaným zelím s mrkví, přidejte maso, slaninu, plátky rajčat, několik snítek hladkolisté petržele a přiklopte druhou částí salátu.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na domází pizzu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burger s fat cat omáčkou

Burger s fat cat omáčkou

Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha

Hamburger s karamelizovanou cibulí…

Burgery z podmáslového kuřete

Burgery z podmáslového kuřete

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí
Pečení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Červené zelí Hlávkový salát Hovězí maso Mrkev Olivový olej Petrželová nať Rajče

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Ořechové rohlíčky Heda

Ořechové rohlíčky Heda

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

Fish & chips

Fish & chips

Campari Orange Passion

Campari Orange Passion

Třešňový dort s mákem

Třešňový dort s mákem

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

322
Bloody Mary II.
Bloody Mary II.
225
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Horké zázvorové smoothie…
147
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
127
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Pečené kuřecí se…
31
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Smutný pohled na vilu z Love Islandu: Bývalí soutěžící v slzách, z romantického místa jsou ruiny!

Smutný pohled na vilu z Love Islandu: Bývalí soutěžící v slzách, z romantického místa jsou ruiny!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou
Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a…
Buráková kolečka
Buráková kolečka
Burger à la dvouručák
Burger à la dvouručák
Burger s fat cat omáčkou
Burger s fat cat omáčkou
Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem
Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem
Burgerové bulky
Burgerové bulky
  • Recepty.cz
  • Burger bez housky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact