• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Burger bez housky
Napište svůj komentář k receptu

Burger bez housky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
Burger bez housky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Tyto originální burgery tvoří místo obvyklých housek kapsa z listů salátu. Uvnitř najdete hovězí maso, nakrouhané červené zelí a mrkev, plátky rajčat, petrželku a dozlatova opečenou slaninku.

Suroviny

4 porce
    • 500
      g hovězí maso krk
    • 1
      ks červené zelí hlávka
    • 4
      ks mrkev
    • olivový olej
    • 8
      plátek anglická slanina
    • 4
      ks hlávkový salát
    • 2
      ks rajče větší
    • 1
      hrst petrželová nať hladkolistá

Postup přípravy receptu

1
Maso umelte, dobře promíchejte, osolte, opepřete, vytvarujte burgery a nechte je odpočinout.

RADA: Tipy, jak vybrat kvalitní maso

2
Zelí nakrouhejte na tenké nudličky, mrkev očistěte a nastrouhejte nahrubo. Osolte, přidejte 2 lžíce olivového oleje, promíchejte a dobře promačkejte, zelenina zkřehne. 3. Slaninu naskládejte na plech a dejte opéct do trouby nebo na gril. Na rozpálené pánvi nebo grilu opečte maso, nejprve 4–5 minut z jedné strany, pak 3–4 minuty z druhé. Nechte pár minut odpočinout. 4. Z každé hlávky salátu odkrojte dvě kompaktní části, na řezné straně je trochu vydlabejte nebo odeberte pár listů. Sestavte burger: salátovou „misku“ naplňte krouhaným zelím s mrkví, přidejte maso, slaninu, plátky rajčat, několik snítek hladkolisté petržele a přiklopte druhou částí salátu.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na domází pizzu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burger s fat cat omáčkou

Burger s fat cat omáčkou

Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha

Hamburger s karamelizovanou cibulí…

Burgery z podmáslového kuřete

Burgery z podmáslového kuřete

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí
Pečení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Červené zelí Hlávkový salát Hovězí maso Mrkev Olivový olej Petrželová nať Rajče

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Káva Tiramisu

Káva Tiramisu

Plněné langoše

Plněné langoše

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

Zapečené brambory se smetanou a…

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Bramborovo-špenátová polévka

Bramborovo-špenátová polévka

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka / beránek

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…

Bramborové knedlíky sypané cibulovo-uzenou směsí

Bramborové knedlíky sypané cibulovo…

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

64
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
33
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
28
Čevabčiči
Čevabčiči
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Film Franz Agnieszky Holland se probojoval na shortlist Evropské filmové akademie

Film Franz Agnieszky Holland se probojoval na shortlist Evropské filmové akademie

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou
Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a…
Buráková kolečka
Buráková kolečka
Burger à la dvouručák
Burger à la dvouručák
Burger s fat cat omáčkou
Burger s fat cat omáčkou
Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem
Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem
Burgerové bulky
Burgerové bulky
  • Recepty.cz
  • Burger bez housky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact