Opravdu pořádný burger, na který vám jedna ruka nestačí. Ukrývá v sobě samé dobroty - hovězí maso, čedar, rajče, marinovanou cibuli i listy salátu. Skvěle si na něm pochutnáte a zasytí i nejhladovější jedlíky.
Maso dejte na rozpálený gril nebo pánev, opečte nejprve 4–5 minut z jedné strany, pak asi 2 minuty z druhé. Na každý burger dejte plátek sýra, přiklopte a ještě asi 1–2 minuty dopečte. Nechte pár minut odpočinout.
5
Sestavte burgery: opečenou housku potřete majonézou, přidejte maso se sýrem, plátky rajčete, kolečka marinované cibule, listy salátu a přiklopte druhou půlkou housky.
TIP: Marinovaná cibule je jednoduchý trik s velkým efektem. Naložením v oleji a octu zmizí palčivost cibule, ale zůstane šťavnatost a aroma. Dopřejte jí v láku odpočinek alespoň hodinu, klidně si ji ale připravte den předem.