• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bulky s řepnou pomazánkou
Napište svůj komentář k receptu

Bulky s řepnou pomazánkou

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
7fotografií
Nahrát fotku
 

Jednoduchá svačinka, která přijde vhod doma i na cestách. Houskové bulky namazané pomazánkou z červené řepy, kopru a řeckého jogurtu chutnají prostě skvěle.

Suroviny

2 porce
    • 200
      g červená řepa oškrábané, nebo předvařené
    • 2
      ks snítka kopru bez stonků a nakrájené nahrubo
    • 40
      g slunečnicová semínka lépe namočené přes noc, propláchnutých a scezených
    • 125
      ml řecký jogurt - pravý
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 0,15
      lžička mořská sůl
    • houskové bulky

Postup přípravy receptu

1
Řepu nakrájejte na kousky velikosti sousta, dejte ji do středně velkého hrnce, zalijte vodou a uveďte do varu. Výkon snižte a řepu zlehka vařte 20 minut nebo než bude měkká. Pak ji sceďte a nechte stranou úplně vychladnout. Kopr dejte do food processoru spolu s řepou a zbytkem ingrediencí a vše rozmixujte do požadované konzistence.

RADA: VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky!

2
Pomazánku uchovejte ve vzduchotěsné nádobě v ledničce až 5 dní. Při sestavování rozkrojte bulky napůl, potřete dolní půlku řepnou pomazánkou a horní máslem. Naplněné bulky zabalte do pečícího papíru nebo svačinových kapes a pak do krabičky spolu s dalšími věcmi podle vlastního výběru.

RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!

3
Recept vyšel v kuchařce Little Green Kitchen od David Frenkiel & Luise Vindahl.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Sendviče se šunkou a zelným salátem

Sendviče se šunkou a zelným salátem

Sendviče se šunkou a avokádem

Sendviče se šunkou a avokádem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sendviče
Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená řepa Citronová šťáva Houskové bulky Mořská sůl Řecký jogurt - pravý Slunečnicová semínka Snítka kopru

Pikantní pečená cizrna: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z paštiky

Pomazánka z paštiky

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Játrové knedlíčky mojí babičky

Játrové knedlíčky mojí babičky

Bílý roládový dort

Bílý roládový dort

Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách

Bylinkové (nejen) hovězí maso na…

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Ořechový biskupský chlebíček

Ořechový biskupský chlebíček

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Pikantní pečená cizrna: Deník veganky

Poslední sledované recepty

51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
29
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
27
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
25
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Bulharské řezy
Bulharské řezy
Bulharský salát
Bulharský salát
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky se sýrem, solí nebo semínkem
Bulky se sýrem, solí nebo semínkem
Bulky se šunkou pečenou v kofole
Bulky se šunkou pečenou v kofole
Bulky z chleba se semínky a ořechy
Bulky z chleba se semínky a ořechy
  • Recepty.cz
  • Bulky s řepnou pomazánkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact