• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Napište svůj komentář k receptu

Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 55
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hladká mouka - 2 a 1/4 hrnku
    • 1
      balíček sušené droždí
    • 250
      ml voda
    • 1
      lžička cukr krupice
    • 1
      lžička sůl
    • 12
      plátek sýr gouda

Postup přípravy receptu

1
V míse smícháme všechny sypké ingredience, přilijeme vodu, vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout. Pak ho rozdělíme na dvanáct stejně velkých dílů, ze kterých vytvarujeme bochánky, které dáme na plech s pečícím papírem ještě dvacet minut kynout.
2
Pak na každý bochánek položíme plátek sýru a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů dorůžova, cca dvacet minut.
3
Bulky jsem pekl podle receptu potravinového inspektora Ládi Hrušky z TV Nova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky

Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomanová | 21. 3. 2017 07:59

    Výborné pečivo, škoda, že jsem si recept nenašla už dřív :-)

  • Elča | 2. 1. 2016 19:35

    zkoušela jsem je i s kečupem, slaninou a sejrem a taky výborné!... :-)

  • Liduš | 19. 6. 2015 12:36

    Myslela jsem si, že doma pečené pečivo je ztráta času a dnes jsem se přesvědčila o vlastní hlouposti. Bulky jsou eňoňuňo. :-)

  • Tomáš Poláček | 27. 4. 2015 19:42

    Ja vyzkousel palive koreni Hmm pro ty co ridi palive puzete pridat palive Chilli <3

  • Tomáš Poláček | 27. 4. 2015 19:42

    Ja vyzkousel palive koreni Hmm pro ty co ridi palive puzete pridat palive Chilli <3

  • sisa | 28. 3. 2015 10:22

    Fuj hnus urcite 20minut nestaci mam to tam 30mib a uprostred nedopecene a jeste k tomu je citit same drozdi!!! :-X jsem nasrana :-(

  • glori | 11. 1. 2015 19:41

    vynikajici

  • Lubor | 22. 11. 2014 20:27

    JJ zkoušel jsem eidam :-) a taky dobrý jen bych dal příště více soli a přidal bych olej

  • Bambulák | 22. 11. 2014 18:00

    Zkoušel prosím někdo tyto bulky z celozrnné mouky? :-\ Pokud ano, jaké jsou a mění se nějak poměr surovin?

  • Lucka | 4. 11. 2014 10:30

    Prosím Vás zkoušeli jste někdo s eidamem??

  • Lucka | 23. 9. 2014 12:33

    Velice děkuji za recept. Právě jsem je dopekla a vypadají úžasně. Snad budou i stejně chutnat :-)) Udělala jsem část se slaninou a část se sýrem

  • TheKacabi
    TheKacabi | 21. 9. 2014 20:45

    nevěřila jsem tomu, že něčemu od L. Hrušky dám jedničku... ale jsou vážně vynikající... dala jsem si tam i slaninu :-)

  • Denisa | 18. 9. 2014 15:42

    Povedly se a jsou výborné. Kupuju si je často, ale už nebudu. Udělat si je doma nebylo vůbec nic těžkého, takže díky :D

  • Denisa | 18. 9. 2014 09:16

    Jdu na ně tak uvidíme :D

  • allena89
    allena89 | 15. 9. 2014 20:23

    Tak tyto bulky jsou nepřekonatelné, nejlepší, co jsme kdy jedli. Kupované se s nimi nemůžou rovnat. Upekla jsem je k zítřejší snídani a všechny jsme je snědli k večeři. Budu péct často. Obrovská pochvala.

  • Sannie | 12. 9. 2014 20:30

    Parádní. Jednoduché, rychlé, pomáhal mi syn a moc si pečivo pochvaluje. :-) Parádní. Doporučuji vyzkoušet.

  • Kateřina Válová | 19. 2. 2014 16:44

    Zkusila jsem a jsou výborné, škoda že jsem nevyzkoušela některé i s tou slaninou.

  • Kveta | 18. 2. 2014 18:21

    Jsou výborné,jen těch kvasnic bohatě stačí půlka balíčku.Celý vystačí na 1kg mouky,což 2 a čtvrt hrnku rozhodně není...

  • pikihanka | 18. 2. 2014 10:48

    Super recept,peču je každý týden.Pod sýr dávám plátek slaniny a mé vybíravé děti se o ně perou:)

  • Lucka | 1. 2. 2014 11:41

    Jsou skvělé!!!!!!!!!!!!!!! Dělala jsem je hned jak je L.Hruška ukázal. Kupuju je často a jsou dost drahý, tak proč si je neudělat.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení Láďa Hruška Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Z mléka / sýra Pečivo Z mouky/obilovin Bezmasá jídla Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Děti Vegetariáni Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Sůl Sušené droždí Sýr Gouda Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Haštalský řízek

Haštalský řízek

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Karamelový krém

Karamelový krém

Vdolky - rozpeky

Vdolky - rozpeky

Rajčatová polévka

Rajčatová polévka

Slaninová vinná klobása na pivu

Slaninová vinná klobása na pivu

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

68
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
41
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
28
Jemné tvarohové palačinky
Jemné tvarohové palačinky
20
Makovec se švestkami
Makovec se švestkami
20
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské řezy
Bulharské řezy
Bulharský salát
Bulharský salát
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky se sýrem, solí nebo semínkem
Bulky se sýrem, solí nebo semínkem
Bulky se šunkou pečenou v kofole
Bulky se šunkou pečenou v kofole
  • Recepty.cz
  • Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact