Nevím,kde jste sebrali ten recept,ale v Bulharsku zcela jistě ne.Polohrubou mouku tam totiž nemají.Jediná mouka kterou používají je hladká. V Bulharsku jsem dva roky bydlel,takže to vím.
Měla jsem kelímej jogurtu 250 g, tak jsem odměřovala tímto kelímkem, trochu jsem navýšila i mouku (500g) a jablka o hodně (skoro 600g) a teď je to v troubě.... Peču na 180°C a na plechu 29 x 39 cm. Jsem zvědavá, jak to dopadne....
pamela
|10. 10. 2010 13:33
a jinak kdyby ste meli zajem o neco slaneho co se ji k vinu tak mohu zaslat je to jen bulharske a levne piste na pamca17@seznam.cz
pamela
|10. 10. 2010 13:32
lidi jsem bulharka a nejvic sem favala 250
Lenka walová
|11. 2. 2008 16:37
Výborné řezy. Jen se po nich zaprášilo. Děkuji
Lenka Kristová
|5. 12. 2006 21:16
Jde o jogurt 150 g.
Di
|5. 12. 2006 14:02
Suroviny by měly být buď všechny v gramech nebo v kelímcích - není totiž jasné, kolik jogurtu, mléka a cukru se má přidat - jde o jogurt 150 g, 250 g nebo 500g?