• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bulharské kuře s lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Bulharské kuře s lilkem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulharské kuře s lilkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • 400
      g lilek
    • 8
      ks rajčata
    • paprika
    • sůl
    • vepřový vývar
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Porce kuřete osolíme a opečeme na rozpáleném másle. Přidáme papriku, jemně pokrájenou cibuli, zalijeme vývarem a dusíme na mírném ohni. Přidáme oloupaný, na kousky pokrájený lilek, osolíme a osmahneme, přidáme oloupaná, pokrájenými rajčaty a v troubě dopečeme.
2
Zdobíme sekanou petrželkou. Podáváme s brambory nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Krém karamel - z bulharské kuchyně

Krém karamel - z bulharské kuchyně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tanadas | 1. 11. 2012 09:47

    Kure se zeleninou se k ryzi hodi, bylo to vyborne.

  • jares | 15. 10. 2012 08:26

    Bylo to dobré, jen bych dal na zvážení jisté úpravy receptu, zejména kolik se má dát vývaru (asi jsem ho dal moc), napsat alespoň orientační časy jednotlivých fází, jak je to s tím lilkem (jak ho mám osmahnout v něčem, co se dusí).

  • jares | 14. 10. 2012 10:42

    Já mám dotaz, ten lilek se má osmahnout zvlášť, nebo počkat, až se ten vývar úplně vyvaří? Protože když se to kuře dusí, tak přeci není možné současně na téže pánvi smažit lilek

  • Mirka | 25. 1. 2008 08:39

    Naprosto skvělé jídlo! S lilky jsem neměla zkušenost (nic mi neříkaly) a tak jsem se vrhla na tento recept,který mne zaujal a už ho vařím podruhé! Přidala jsem si trošičku česneku a žampiony...

  • Marie | 2. 8. 2006 19:06

    je to opravdu vyborne jidlo, chutnal i Arabum ze Syrie, a to uz je co rict. Nebot ti maji jidla opravdu vytecna.

  • Ota Janda | 9. 12. 2005 14:46

    Skvělý!!!

  • Helena | 9. 11. 2005 17:45

    Velmi dobre,miluji lilek na vsechny zpusoby.Az budu delat podruhe,pridam cesnek,hrnek varene cizrny a mozna zahustim lzickou maizeny.Pak to bude k ryzi.tento puvodni recept budu delat k bramboram.Davam 1.

  • Alena | 23. 10. 2005 12:11

    Neverila jsem,ze to bude dobre, protoze jsem nikdy z lilku nic nevarila. A prekvapilo me to. Je to vynikajici!

  • Markéta Abdulla-ová | 21. 10. 2005 13:21

    Je to výborný, mňam mňam

  • Airan Novakova | 21. 6. 2005 20:36

    Lilek pusobi navic dobre na jatra:-) Doporucuji tento recept vyzkouset.

  • Jana Novakova | 10. 5. 2005 11:35

    Tento pokrm je opravdu dobry! Ja to kure pecu v troube a zeleninu pridavam tak asi po 20minutach, vse najednou. Zili jsme v Bulharsku dlouho , tak si jeste radi pridame feferonku. Chut je vynikajici!

  • Lenka Charvátová | 26. 7. 2004 12:15

    Výborný, prostě výborný!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Lilek Máslo Paprika Petrželka Rajčata Sůl Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Znojemská čočka

Znojemská čočka

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Cmunda na pekáči

Cmunda na pekáči

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Jablečná buchta SUPER

Jablečná buchta SUPER

Masové nudličky na zelenině s nudlemi

Masové nudličky na zelenině s nudlemi

Listové šátečky

Listové šátečky

Gulášová polévka s mrkví

Gulášová polévka s mrkví

Ovocné smoothie s červenou řepou

Ovocné smoothie s červenou řepou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

257
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
115
Houbové ragú s nudlemi
Houbové ragú s nudlemi
63
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
51
Jahodové řezy - smetanové
Jahodové řezy - smetanové
41
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Bulharské kuře s lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact