• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bulharské kuře s lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Bulharské kuře s lilkem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulharské kuře s lilkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • 400
      g lilek
    • 8
      ks rajčata
    • paprika
    • sůl
    • vepřový vývar
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Porce kuřete osolíme a opečeme na rozpáleném másle. Přidáme papriku, jemně pokrájenou cibuli, zalijeme vývarem a dusíme na mírném ohni. Přidáme oloupaný, na kousky pokrájený lilek, osolíme a osmahneme, přidáme oloupaná, pokrájenými rajčaty a v troubě dopečeme.
2
Zdobíme sekanou petrželkou. Podáváme s brambory nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Krém karamel - z bulharské kuchyně

Krém karamel - z bulharské kuchyně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tanadas | 1. 11. 2012 09:47

    Kure se zeleninou se k ryzi hodi, bylo to vyborne.

  • jares | 15. 10. 2012 08:26

    Bylo to dobré, jen bych dal na zvážení jisté úpravy receptu, zejména kolik se má dát vývaru (asi jsem ho dal moc), napsat alespoň orientační časy jednotlivých fází, jak je to s tím lilkem (jak ho mám osmahnout v něčem, co se dusí).

  • jares | 14. 10. 2012 10:42

    Já mám dotaz, ten lilek se má osmahnout zvlášť, nebo počkat, až se ten vývar úplně vyvaří? Protože když se to kuře dusí, tak přeci není možné současně na téže pánvi smažit lilek

  • Mirka | 25. 1. 2008 08:39

    Naprosto skvělé jídlo! S lilky jsem neměla zkušenost (nic mi neříkaly) a tak jsem se vrhla na tento recept,který mne zaujal a už ho vařím podruhé! Přidala jsem si trošičku česneku a žampiony...

  • Marie | 2. 8. 2006 19:06

    je to opravdu vyborne jidlo, chutnal i Arabum ze Syrie, a to uz je co rict. Nebot ti maji jidla opravdu vytecna.

  • Ota Janda | 9. 12. 2005 14:46

    Skvělý!!!

  • Helena | 9. 11. 2005 17:45

    Velmi dobre,miluji lilek na vsechny zpusoby.Az budu delat podruhe,pridam cesnek,hrnek varene cizrny a mozna zahustim lzickou maizeny.Pak to bude k ryzi.tento puvodni recept budu delat k bramboram.Davam 1.

  • Alena | 23. 10. 2005 12:11

    Neverila jsem,ze to bude dobre, protoze jsem nikdy z lilku nic nevarila. A prekvapilo me to. Je to vynikajici!

  • Markéta Abdulla-ová | 21. 10. 2005 13:21

    Je to výborný, mňam mňam

  • Airan Novakova | 21. 6. 2005 20:36

    Lilek pusobi navic dobre na jatra:-) Doporucuji tento recept vyzkouset.

  • Jana Novakova | 10. 5. 2005 11:35

    Tento pokrm je opravdu dobry! Ja to kure pecu v troube a zeleninu pridavam tak asi po 20minutach, vse najednou. Zili jsme v Bulharsku dlouho , tak si jeste radi pridame feferonku. Chut je vynikajici!

  • Lenka Charvátová | 26. 7. 2004 12:15

    Výborný, prostě výborný!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Lilek Máslo Paprika Petrželka Rajčata Sůl Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety s pikantní omáčkou

Krevety s pikantní omáčkou

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Rychlá vločková polévka

Rychlá vločková polévka

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Široké nudle se slaninou a zelím

Široké nudle se slaninou a zelím

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Sýrová pomazánka Eli

Sýrová pomazánka Eli

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

30
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
27
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
22
Bramboráky s mletým masem
Bramboráky s mletým masem
21
Kefírová bábovka
Kefírová bábovka
19
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Bulharské kuře s lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact