• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bulharské kuře s lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Bulharské kuře s lilkem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulharské kuře s lilkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • 400
      g lilek
    • 8
      ks rajčata
    • paprika
    • sůl
    • vepřový vývar
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Porce kuřete osolíme a opečeme na rozpáleném másle. Přidáme papriku, jemně pokrájenou cibuli, zalijeme vývarem a dusíme na mírném ohni. Přidáme oloupaný, na kousky pokrájený lilek, osolíme a osmahneme, přidáme oloupaná, pokrájenými rajčaty a v troubě dopečeme.
2
Zdobíme sekanou petrželkou. Podáváme s brambory nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Krém karamel - z bulharské kuchyně

Krém karamel - z bulharské kuchyně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tanadas | 1. 11. 2012 09:47

    Kure se zeleninou se k ryzi hodi, bylo to vyborne.

  • jares | 15. 10. 2012 08:26

    Bylo to dobré, jen bych dal na zvážení jisté úpravy receptu, zejména kolik se má dát vývaru (asi jsem ho dal moc), napsat alespoň orientační časy jednotlivých fází, jak je to s tím lilkem (jak ho mám osmahnout v něčem, co se dusí).

  • jares | 14. 10. 2012 10:42

    Já mám dotaz, ten lilek se má osmahnout zvlášť, nebo počkat, až se ten vývar úplně vyvaří? Protože když se to kuře dusí, tak přeci není možné současně na téže pánvi smažit lilek

  • Mirka | 25. 1. 2008 08:39

    Naprosto skvělé jídlo! S lilky jsem neměla zkušenost (nic mi neříkaly) a tak jsem se vrhla na tento recept,který mne zaujal a už ho vařím podruhé! Přidala jsem si trošičku česneku a žampiony...

  • Marie | 2. 8. 2006 19:06

    je to opravdu vyborne jidlo, chutnal i Arabum ze Syrie, a to uz je co rict. Nebot ti maji jidla opravdu vytecna.

  • Ota Janda | 9. 12. 2005 14:46

    Skvělý!!!

  • Helena | 9. 11. 2005 17:45

    Velmi dobre,miluji lilek na vsechny zpusoby.Az budu delat podruhe,pridam cesnek,hrnek varene cizrny a mozna zahustim lzickou maizeny.Pak to bude k ryzi.tento puvodni recept budu delat k bramboram.Davam 1.

  • Alena | 23. 10. 2005 12:11

    Neverila jsem,ze to bude dobre, protoze jsem nikdy z lilku nic nevarila. A prekvapilo me to. Je to vynikajici!

  • Markéta Abdulla-ová | 21. 10. 2005 13:21

    Je to výborný, mňam mňam

  • Airan Novakova | 21. 6. 2005 20:36

    Lilek pusobi navic dobre na jatra:-) Doporucuji tento recept vyzkouset.

  • Jana Novakova | 10. 5. 2005 11:35

    Tento pokrm je opravdu dobry! Ja to kure pecu v troube a zeleninu pridavam tak asi po 20minutach, vse najednou. Zili jsme v Bulharsku dlouho , tak si jeste radi pridame feferonku. Chut je vynikajici!

  • Lenka Charvátová | 26. 7. 2004 12:15

    Výborný, prostě výborný!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Lilek Máslo Paprika Petrželka Rajčata Sůl Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí kýta na hříbkách

Telecí kýta na hříbkách

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rajská polévka pro děti i dospělé

Bílkový chlebíček II.

Bílkový chlebíček II.

Tvarohová bábovka s kakaem

Tvarohová bábovka s kakaem

Vařené mušle

Vařené mušle

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Slané lívance

Slané lívance

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

82
Dýňová tortila
Dýňová tortila
80
Máslové řízky
Máslové řízky
68
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
41
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
32
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Bulharské kuře s lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact