Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
koudy
|28. 1. 2015 16:33
Souhlasím kam ten svět spěje ;-)
Petr
|13. 11. 2014 18:39
Dane díky za komentář,tvuj recept jsem hledala,nechápu že do pomazánky nacpou salám! :-)
Jiřina
|25. 9. 2014 17:42
Díky, DANE, tohle jsem potřebovala slyšet <:-) :-)
Radek
|9. 4. 2014 23:42
Salám? Jste upadli, ne?
michal
|14. 2. 2014 09:47
salám? OMG
DAN
|10. 10. 2013 18:31
Dobrá bulharka je dobrá vždy jen z vařeného hovězího zadního,salám je nesmysl.Pak si to vše rozmixujte ponorným mixérem v nějaké doze,uložte přes noc do ledničky,chutě se spojí a ráno Dobrou chut! Nezlobte se,jen letité zkušenosti.
Výborná:) a myslím,že se hodí jak klasicky k pečivu, tak i na topinky
marci2 marci2
|6. 1. 2009 17:48
Tahle pomazánka je opravdu moc dobrá! A je úplně jedno, jestli je pravá nebo ne. Dávám 1.
Petule B.
|7. 2. 2008 20:00
Tak jsem vyzkoušela a je moc dobrá. Já tedy ještě přidala ty vařené brambory a kapku worchestru. Klidně bych vynechala majonézu a místo ní dala právě tu bramboru. Je pravda, že pravá bulharská je s hovězím masem a brambory, ale tahle je jako variace bulharky také moc dobrá.
Anonym
|14. 9. 2007 17:13
Bulharka se dělá z hovězího.Totoo není pravá Bulharka
- -
|14. 9. 2007 11:47
Výborná pomazánka, už jsem jí dělala dvakrát a moc nám doma šmakuje. Výborná by určitě byla na topinky.
Simča Sládková
|25. 4. 2007 11:24
GABI???????? FAKT??????? Můj táta je totiž taky z Plevna..... Když tak mi písni na emila, pokud chceš.... Ahoj Simča
gaby
|24. 4. 2007 19:58
nahodou bulhari maji velice dobre jidlo,muj tata dela nejlepsi jidlo na svete a je z Plevenu.Gaby
Monika P.
|3. 4. 2007 18:09
Pomazánka je vynikající, vždy jsem ji dělala jen s bramborem, ale bez něj je mnohem lepší. Doporučuji!
Petra
|1. 3. 2007 12:46
Pomazánka je moc dobrá, klidně by se dala použít i jako na způsob salátu, stačí jen salám nastrouhat na sinější plátky a přidat např. sterilovaný hrášek, chilli. Ale i tak pomazánka byla výborná.
Luk Adam
|28. 2. 2007 21:38
Nemělo by tam být hovězí vařené maso?
Lucka
|4. 12. 2006 15:15
Pomazánku jsem vyzkoušela a moc nám chutnala.Řekla bych,že kdyby jsme ji nechali uležet do druhého dne a nesnědli ji hned,tak by byla ještě lepší :o)) Je pravda,že do Bulharky se dává i vařená brambora,ale tahle byla moc dobrá.Doporučuji na chuťovky nebo chlebíčky.
Josef Král
|3. 12. 2006 12:29
Ještě je vynikající přidat trochu kapari....
Hana Hajkova
|14. 10. 2006 16:21
Bulharská pomazanka je vyborná nějakou dobu jsem pracovně stravila v Bulharsku a puvopdní se takhle nedělá jako u nás.
Dáša
|4. 9. 2006 15:29
Právě jsem to vyzkoušela pro návštěvu a bylo to vynikající !
Monika
|31. 8. 2006 04:54
Je prave lepsi,bez brambor!
ivan nosek
|27. 2. 2006 08:18
ještě jsem neviděl bulharku bez vařených brambor
Jana Novakova
|9. 5. 2005 19:02
Ta pomazanka nemusi byt spatna, jen ten nazev "bulharska " mi tam vubec nesedi.
Janička
|6. 11. 2004 09:28
Je dobré do pomazánky přidat nastrouhaný brambor vařený ve slupce.