• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bulharská pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Bulharská pomazánka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulharská pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g dietní salám
    • 1
      ks rajský protlak (Malý)
    • tatarská omáčka
    • okurka (Kyselá)
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kjopolo - bulharská zeleninová pomazánka

Kjopolo - bulharská zeleninová…

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • koudy | 28. 1. 2015 16:33

    Souhlasím kam ten svět spěje ;-)

  • Petr | 13. 11. 2014 18:39

    Dane díky za komentář,tvuj recept jsem hledala,nechápu že do pomazánky nacpou salám! :-)

  • Jiřina | 25. 9. 2014 17:42

    Díky, DANE, tohle jsem potřebovala slyšet <:-) :-)

  • Radek | 9. 4. 2014 23:42

    Salám? Jste upadli, ne?

  • michal | 14. 2. 2014 09:47

    salám? OMG

  • DAN | 10. 10. 2013 18:31

    Dobrá bulharka je dobrá vždy jen z vařeného hovězího zadního,salám je nesmysl.Pak si to vše rozmixujte ponorným mixérem v nějaké doze,uložte přes noc do ledničky,chutě se spojí a ráno Dobrou chut! Nezlobte se,jen letité zkušenosti.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 2. 3. 2012 21:37

    Sice není ani pravá ani zdravá, ale chuťově je báječná. Za jedna!

  • PavlaN | 8. 2. 2011 11:32

    Výborná:) a myslím,že se hodí jak klasicky k pečivu, tak i na topinky

  • marci2 marci2 | 6. 1. 2009 17:48

    Tahle pomazánka je opravdu moc dobrá! A je úplně jedno, jestli je pravá nebo ne. Dávám 1.

  • Petule B. | 7. 2. 2008 20:00

    Tak jsem vyzkoušela a je moc dobrá. Já tedy ještě přidala ty vařené brambory a kapku worchestru. Klidně bych vynechala majonézu a místo ní dala právě tu bramboru. Je pravda, že pravá bulharská je s hovězím masem a brambory, ale tahle je jako variace bulharky také moc dobrá.

  • Anonym | 14. 9. 2007 17:13

    Bulharka se dělá z hovězího.Totoo není pravá Bulharka

  • - - | 14. 9. 2007 11:47

    Výborná pomazánka, už jsem jí dělala dvakrát a moc nám doma šmakuje. Výborná by určitě byla na topinky.

  • Simča Sládková | 25. 4. 2007 11:24

    GABI???????? FAKT??????? Můj táta je totiž taky z Plevna..... Když tak mi písni na emila, pokud chceš.... Ahoj Simča

  • gaby | 24. 4. 2007 19:58

    nahodou bulhari maji velice dobre jidlo,muj tata dela nejlepsi jidlo na svete a je z Plevenu.Gaby

  • Monika P. | 3. 4. 2007 18:09

    Pomazánka je vynikající, vždy jsem ji dělala jen s bramborem, ale bez něj je mnohem lepší. Doporučuji!

  • Petra | 1. 3. 2007 12:46

    Pomazánka je moc dobrá, klidně by se dala použít i jako na způsob salátu, stačí jen salám nastrouhat na sinější plátky a přidat např. sterilovaný hrášek, chilli. Ale i tak pomazánka byla výborná.

  • Luk Adam | 28. 2. 2007 21:38

    Nemělo by tam být hovězí vařené maso?

  • Lucka | 4. 12. 2006 15:15

    Pomazánku jsem vyzkoušela a moc nám chutnala.Řekla bych,že kdyby jsme ji nechali uležet do druhého dne a nesnědli ji hned,tak by byla ještě lepší :o)) Je pravda,že do Bulharky se dává i vařená brambora,ale tahle byla moc dobrá.Doporučuji na chuťovky nebo chlebíčky.

  • Josef Král | 3. 12. 2006 12:29

    Ještě je vynikající přidat trochu kapari....

  • Hana Hajkova | 14. 10. 2006 16:21

    Bulharská pomazanka je vyborná nějakou dobu jsem pracovně stravila v Bulharsku a puvopdní se takhle nedělá jako u nás.

  • Dáša | 4. 9. 2006 15:29

    Právě jsem to vyzkoušela pro návštěvu a bylo to vynikající !

  • Monika | 31. 8. 2006 04:54

    Je prave lepsi,bez brambor!

  • ivan nosek | 27. 2. 2006 08:18

    ještě jsem neviděl bulharku bez vařených brambor

  • Jana Novakova | 9. 5. 2005 19:02

    Ta pomazanka nemusi byt spatna, jen ten nazev "bulharska " mi tam vubec nesedi.

  • Janička | 6. 11. 2004 09:28

    Je dobré do pomazánky přidat nastrouhaný brambor vařený ve slupce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Bulharsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Dietní salám Okurka Rajský protlak Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Velikonoční sekaná

Velikonoční sekaná

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Cheesecake s limetkami

Cheesecake s limetkami

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Domácí Trdelník

Domácí Trdelník

Sirup z rybízové šťávy

Sirup z rybízové šťávy

Lehký sirup z růží

Lehký sirup z růží

Doporučujeme

50 minut
Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

58
Italské kari rizoto s králičím masem
Italské kari rizoto s…
46
Dýňová tortila
Dýňová tortila
20
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
15
Bramborový ježek
Bramborový ježek
13
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Další doporučené recepty:

Bulgurový salát s tofu
Bulgurový salát s tofu
Bulharská musaka -Olga
Bulharská musaka -Olga
Bulharská polévka s masovými knedlíčky
Bulharská polévka s masovými knedlíčky
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské řezy
Bulharské řezy
  • Recepty.cz
  • Bulharská pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact