• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bulharská pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Bulharská pomazánka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulharská pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g dietní salám
    • 1
      ks rajský protlak (Malý)
    • tatarská omáčka
    • okurka (Kyselá)
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kjopolo - bulharská zeleninová pomazánka

Kjopolo - bulharská zeleninová…

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • koudy | 28. 1. 2015 16:33

    Souhlasím kam ten svět spěje ;-)

  • Petr | 13. 11. 2014 18:39

    Dane díky za komentář,tvuj recept jsem hledala,nechápu že do pomazánky nacpou salám! :-)

  • Jiřina | 25. 9. 2014 17:42

    Díky, DANE, tohle jsem potřebovala slyšet <:-) :-)

  • Radek | 9. 4. 2014 23:42

    Salám? Jste upadli, ne?

  • michal | 14. 2. 2014 09:47

    salám? OMG

  • DAN | 10. 10. 2013 18:31

    Dobrá bulharka je dobrá vždy jen z vařeného hovězího zadního,salám je nesmysl.Pak si to vše rozmixujte ponorným mixérem v nějaké doze,uložte přes noc do ledničky,chutě se spojí a ráno Dobrou chut! Nezlobte se,jen letité zkušenosti.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 2. 3. 2012 21:37

    Sice není ani pravá ani zdravá, ale chuťově je báječná. Za jedna!

  • PavlaN | 8. 2. 2011 11:32

    Výborná:) a myslím,že se hodí jak klasicky k pečivu, tak i na topinky

  • marci2 marci2 | 6. 1. 2009 17:48

    Tahle pomazánka je opravdu moc dobrá! A je úplně jedno, jestli je pravá nebo ne. Dávám 1.

  • Petule B. | 7. 2. 2008 20:00

    Tak jsem vyzkoušela a je moc dobrá. Já tedy ještě přidala ty vařené brambory a kapku worchestru. Klidně bych vynechala majonézu a místo ní dala právě tu bramboru. Je pravda, že pravá bulharská je s hovězím masem a brambory, ale tahle je jako variace bulharky také moc dobrá.

  • Anonym | 14. 9. 2007 17:13

    Bulharka se dělá z hovězího.Totoo není pravá Bulharka

  • - - | 14. 9. 2007 11:47

    Výborná pomazánka, už jsem jí dělala dvakrát a moc nám doma šmakuje. Výborná by určitě byla na topinky.

  • Simča Sládková | 25. 4. 2007 11:24

    GABI???????? FAKT??????? Můj táta je totiž taky z Plevna..... Když tak mi písni na emila, pokud chceš.... Ahoj Simča

  • gaby | 24. 4. 2007 19:58

    nahodou bulhari maji velice dobre jidlo,muj tata dela nejlepsi jidlo na svete a je z Plevenu.Gaby

  • Monika P. | 3. 4. 2007 18:09

    Pomazánka je vynikající, vždy jsem ji dělala jen s bramborem, ale bez něj je mnohem lepší. Doporučuji!

  • Petra | 1. 3. 2007 12:46

    Pomazánka je moc dobrá, klidně by se dala použít i jako na způsob salátu, stačí jen salám nastrouhat na sinější plátky a přidat např. sterilovaný hrášek, chilli. Ale i tak pomazánka byla výborná.

  • Luk Adam | 28. 2. 2007 21:38

    Nemělo by tam být hovězí vařené maso?

  • Lucka | 4. 12. 2006 15:15

    Pomazánku jsem vyzkoušela a moc nám chutnala.Řekla bych,že kdyby jsme ji nechali uležet do druhého dne a nesnědli ji hned,tak by byla ještě lepší :o)) Je pravda,že do Bulharky se dává i vařená brambora,ale tahle byla moc dobrá.Doporučuji na chuťovky nebo chlebíčky.

  • Josef Král | 3. 12. 2006 12:29

    Ještě je vynikající přidat trochu kapari....

  • Hana Hajkova | 14. 10. 2006 16:21

    Bulharská pomazanka je vyborná nějakou dobu jsem pracovně stravila v Bulharsku a puvopdní se takhle nedělá jako u nás.

  • Dáša | 4. 9. 2006 15:29

    Právě jsem to vyzkoušela pro návštěvu a bylo to vynikající !

  • Monika | 31. 8. 2006 04:54

    Je prave lepsi,bez brambor!

  • ivan nosek | 27. 2. 2006 08:18

    ještě jsem neviděl bulharku bez vařených brambor

  • Jana Novakova | 9. 5. 2005 19:02

    Ta pomazanka nemusi byt spatna, jen ten nazev "bulharska " mi tam vubec nesedi.

  • Janička | 6. 11. 2004 09:28

    Je dobré do pomazánky přidat nastrouhaný brambor vařený ve slupce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Bulharsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Dietní salám Okurka Rajský protlak Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Kokosová očka

Kokosová očka

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Dýňový koláč s polevou

Dýňový koláč s polevou

Snadné a rychlé kuře na paprice

Snadné a rychlé kuře na paprice

Rychlé langoše plněné sýrem

Rychlé langoše plněné sýrem

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

70
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
45
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Nivová polévka se slaninou
Nivová polévka se…
33
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Bulgurový salát s tofu
Bulgurový salát s tofu
Bulharská musaka -Olga
Bulharská musaka -Olga
Bulharská polévka s masovými knedlíčky
Bulharská polévka s masovými knedlíčky
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské řezy
Bulharské řezy
  • Recepty.cz
  • Bulharská pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact