• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bulharská pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Bulharská pomazánka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulharská pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g dietní salám
    • 1
      ks rajský protlak (Malý)
    • tatarská omáčka
    • okurka (Kyselá)
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kjopolo - bulharská zeleninová pomazánka

Kjopolo - bulharská zeleninová…

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • koudy | 28. 1. 2015 16:33

    Souhlasím kam ten svět spěje ;-)

  • Petr | 13. 11. 2014 18:39

    Dane díky za komentář,tvuj recept jsem hledala,nechápu že do pomazánky nacpou salám! :-)

  • Jiřina | 25. 9. 2014 17:42

    Díky, DANE, tohle jsem potřebovala slyšet <:-) :-)

  • Radek | 9. 4. 2014 23:42

    Salám? Jste upadli, ne?

  • michal | 14. 2. 2014 09:47

    salám? OMG

  • DAN | 10. 10. 2013 18:31

    Dobrá bulharka je dobrá vždy jen z vařeného hovězího zadního,salám je nesmysl.Pak si to vše rozmixujte ponorným mixérem v nějaké doze,uložte přes noc do ledničky,chutě se spojí a ráno Dobrou chut! Nezlobte se,jen letité zkušenosti.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 2. 3. 2012 21:37

    Sice není ani pravá ani zdravá, ale chuťově je báječná. Za jedna!

  • PavlaN | 8. 2. 2011 11:32

    Výborná:) a myslím,že se hodí jak klasicky k pečivu, tak i na topinky

  • marci2 marci2 | 6. 1. 2009 17:48

    Tahle pomazánka je opravdu moc dobrá! A je úplně jedno, jestli je pravá nebo ne. Dávám 1.

  • Petule B. | 7. 2. 2008 20:00

    Tak jsem vyzkoušela a je moc dobrá. Já tedy ještě přidala ty vařené brambory a kapku worchestru. Klidně bych vynechala majonézu a místo ní dala právě tu bramboru. Je pravda, že pravá bulharská je s hovězím masem a brambory, ale tahle je jako variace bulharky také moc dobrá.

  • Anonym | 14. 9. 2007 17:13

    Bulharka se dělá z hovězího.Totoo není pravá Bulharka

  • - - | 14. 9. 2007 11:47

    Výborná pomazánka, už jsem jí dělala dvakrát a moc nám doma šmakuje. Výborná by určitě byla na topinky.

  • Simča Sládková | 25. 4. 2007 11:24

    GABI???????? FAKT??????? Můj táta je totiž taky z Plevna..... Když tak mi písni na emila, pokud chceš.... Ahoj Simča

  • gaby | 24. 4. 2007 19:58

    nahodou bulhari maji velice dobre jidlo,muj tata dela nejlepsi jidlo na svete a je z Plevenu.Gaby

  • Monika P. | 3. 4. 2007 18:09

    Pomazánka je vynikající, vždy jsem ji dělala jen s bramborem, ale bez něj je mnohem lepší. Doporučuji!

  • Petra | 1. 3. 2007 12:46

    Pomazánka je moc dobrá, klidně by se dala použít i jako na způsob salátu, stačí jen salám nastrouhat na sinější plátky a přidat např. sterilovaný hrášek, chilli. Ale i tak pomazánka byla výborná.

  • Luk Adam | 28. 2. 2007 21:38

    Nemělo by tam být hovězí vařené maso?

  • Lucka | 4. 12. 2006 15:15

    Pomazánku jsem vyzkoušela a moc nám chutnala.Řekla bych,že kdyby jsme ji nechali uležet do druhého dne a nesnědli ji hned,tak by byla ještě lepší :o)) Je pravda,že do Bulharky se dává i vařená brambora,ale tahle byla moc dobrá.Doporučuji na chuťovky nebo chlebíčky.

  • Josef Král | 3. 12. 2006 12:29

    Ještě je vynikající přidat trochu kapari....

  • Hana Hajkova | 14. 10. 2006 16:21

    Bulharská pomazanka je vyborná nějakou dobu jsem pracovně stravila v Bulharsku a puvopdní se takhle nedělá jako u nás.

  • Dáša | 4. 9. 2006 15:29

    Právě jsem to vyzkoušela pro návštěvu a bylo to vynikající !

  • Monika | 31. 8. 2006 04:54

    Je prave lepsi,bez brambor!

  • ivan nosek | 27. 2. 2006 08:18

    ještě jsem neviděl bulharku bez vařených brambor

  • Jana Novakova | 9. 5. 2005 19:02

    Ta pomazanka nemusi byt spatna, jen ten nazev "bulharska " mi tam vubec nesedi.

  • Janička | 6. 11. 2004 09:28

    Je dobré do pomazánky přidat nastrouhaný brambor vařený ve slupce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Bulharsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Dietní salám Okurka Rajský protlak Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské vepřové kostky

Čínské vepřové kostky

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Majolkové houstičky

Majolkové houstičky

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

Cuketový quiche

Cuketový quiche

Kuřecí nudličky v pepřové omáčce

Kuřecí nudličky v pepřové omáčce

Krowky

Krowky

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Bramborové placky se sýrem po našem

Bramborové placky se sýrem po našem

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

59
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Klasické lečo
Klasické lečo
44
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
44
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
43
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Bulgurový salát s tofu
Bulgurový salát s tofu
Bulharská musaka -Olga
Bulharská musaka -Olga
Bulharská polévka s masovými knedlíčky
Bulharská polévka s masovými knedlíčky
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské řezy
Bulharské řezy
  • Recepty.cz
  • Bulharská pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact