• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Napište svůj komentář k receptu

Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 16
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
5fotografií
Nahrát fotku
 

Rychlý a chutný oběd, případně večeře pro celou rodinu. Tak by se dalo popsat opečené vepřové maso podávané s bulgurem, pečenou dýní a růžičkovou kapustou. Na této dobrotě si jistě všichni pochutnají.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks dýně menší
    • 2
      hrst růžičková kapusta
    • olivový olej
    • 600
      g vepřová krkovice
    • 200
      g bulgur
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Dýni dobře umyjte, rozkrojte, vydlabejte a pokrájejte na menší kostky. Růžičkovou kapustu očistěte a nakrájejte na poloviny. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem, zalijte třemi lžícemi olivového oleje, osolte, opepřete a rukama promíchejte, aby se kousky obalily v oleji. Dejte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte asi 20 minut.

RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!

2
Plátky krkovice potřete olivovým olejem, opepřete a nechte odpočinout při pokojové teplotě.
3
V hrnci zahřejte lžíci oleje, vsypte bulgur, krátce orestujte, zalijte dvojnásobným množstvím vody a osolte. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte zakryté, dokud se tekutina nevsákne. Bude to trvat asi 8 minut. Hotový bulgur načechrejte vidličkou.
4
Maso dejte na rozpálenou pánev a zprudka opečte, z každé strany asi 2 minuty, pak nechte pár minut odpočinout. Podávejte s pečenou zeleninou a bulgurem.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Trhané vepřové

Trhané vepřové

Restovaná zelenina s bulgurem a dipem

Restovaná zelenina s bulgurem a dipem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové FOOD
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bulgur Dýně Olivový olej Pepř mletý Růžičková kapusta Sůl Vepřová krkovice

Pikantní pečená cizrna: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová omáčka

Křenová omáčka

Pomazánka na chlebíčky

Pomazánka na chlebíčky

Božský koláč

Božský koláč

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Placičky z brokolice a cukety

Placičky z brokolice a cukety

Čokoládová babka

Čokoládová babka

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Pikantní pečená cizrna: Deník veganky

Poslední sledované recepty

43
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
42
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
41
Míša řezy
Míša řezy
37
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
36
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Nemocná Laďka Něrgešová (49): Detailní záběry léčby rakoviny!

Nemocná Laďka Něrgešová (49): Detailní záběry léčby rakoviny!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Bulgur s kuřecím masem
Bulgur s kuřecím masem
Bulgur s květákem, sušenými rajčaty a lněným semínkem
Bulgur s květákem, sušenými rajčaty a…
Bulgurové placky s červenou řepou
Bulgurové placky s červenou řepou
Bulgurové rizoto s hlívou
Bulgurové rizoto s hlívou
Bulgurový salát s rudými perlami
Bulgurový salát s rudými perlami
  • Recepty.cz
  • Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact