• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Buddhova ruka
Napište svůj komentář k receptu

Buddhova ruka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buddhova ruka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí maso prsa nebo vykostěná stehna - 300 g, kuřecí játra - 300 g
    • 1
      ks cibule velká
    • 2
      ks zelená paprika
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce grilovací koření nebo jiné podbné směsi. např.na rožnění, gyros, apod.

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na proužky, okořeníme a naložíme do trošky oleje na pár hodin (není vyloženě nutné). Ve větší pánvi (výborný je na to wok) rozpálíme olej, osmahneme na něm maso, po chvíli přidáme cibuli a papriku nakrájené na silnější kolečka nebo proužky, dusíme asi 3 minuty, přidáme játra nakrájená na nudličky a ještě asi 5 minut podusíme, až se odpaří voda - mělo by se to malinko přismahnout kvůli barvě i chuti. Pak trochu podlijeme vařící vodou, aby to nebylo suché (ale nesmí to "plavat"!), ochutíme sojovou omáčkou, worchestrem, pepřem a podle potřeby dosolíme.
2
Kdo rád ostré, přidá chilli, tabasko apod. Jako příloha jsou nejlepší hranolky, dobrá je k tomu i rýže, nebo jen chleba.
3
Recept je variace na specialitu jedné malé hospůdky na Moravě.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MJG | 11. 12. 2012 11:19

    Vyborne, jednoduche

  • Ivana Mati | 4. 1. 2010 09:14

    Ahojte všichni,dnes jsem našla tyto stránky a hned jsem se zaregistrovala. jsou super. A jedu hned podle jídelníčku.Todle bude můj první recept,tak se doufám podaří,ale vypadá moc dobře.

  • Klára Keselyova | 3. 2. 2008 16:49

    Dnes sme mali ruku na obed. Bola fajn. Papriku som nedala, lebo "nemusím", ale som dala na pásiky pokrájanú Hlivu ustricovú. skúste, je to mňamka.

  • Handula Lehovcová | 29. 8. 2007 22:32

    Mám ráda zvláštní názvy pokrmů a tenhle je navíc ještě moc dobrý. Dávám za 1.

  • jana martanovicova | 16. 7. 2007 12:47

    Bolo to veľmi,veľmi dobré.

  • Ivo ASochorek | 10. 7. 2007 15:00

    Ti přede mnou to snad řekli úplně všechno

  • Simča Sládková | 30. 3. 2007 17:30

    Přidala jsem podle komentářů česnek (ten my můžeme u všeho) a ořecha a je to mňamózní!!!! Píši 1***.

  • lena* | 29. 3. 2007 17:26

    Tak jsem uvařila a teď si na tom pochutnávám. Ještě jsem přidala vlašský ořechy a nemá to chybu

  • Věra | 18. 3. 2007 17:36

    Dnes jsem vařila z dvojité dávky, už není. Bylo to vynikající.

  • Blanka | 19. 9. 2006 10:12

    Výborné, použila jsem krůtí játra, protože jsem kuřecí neměla a i takto byl pokrm moc dobrý.

  • Jiří Měrka | 14. 9. 2006 12:12

    Jo je to fakt super!!!

  • Zuzana Šindlerová | 12. 6. 2006 10:34

    Moc dobré, taky jsem přidala česnek. Trošku se mně doma šklibíli na ta játra, ale nakonec pochvalovali.

  • Holer Lubomír | 3. 4. 2006 16:21

    Velmi chutné,jen časy u receptu jsou velmi krátké na tepelnou přípravu.

  • Petra | 9. 3. 2006 16:19

    Hezky jsme si pošmákli.Ještě jsem přidala česnek a rozmarýn a bylo to super. Určitě si dejte taky. :-)

  • Jana Tichá | 29. 1. 2006 19:25

    Bylo to vynikající!

  • Alojs Jezek | 7. 6. 2005 17:28

    Dám si to rád!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Kuřecí maso Olej Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékaná kapusta s rýží

Zapékaná kapusta s rýží

Koule ze Salka

Koule ze Salka

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Zelná polévka III.

Zelná polévka III.

Kuřecí kari s rýží

Kuřecí kari s rýží

Perník s mřížkou

Perník s mřížkou

Špagety se špenátem a sýrem

Špagety se špenátem a sýrem

"Párkrole" - párkové kremrole

"Párkrole" - párkové kremrole

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

42
Dýňová tortila
Dýňová tortila
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Máslové řízky
Máslové řízky
20
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
19
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Buddhova ruka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact