• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Buddhova ruka
Napište svůj komentář k receptu

Buddhova ruka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buddhova ruka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí maso prsa nebo vykostěná stehna - 300 g, kuřecí játra - 300 g
    • 1
      ks cibule velká
    • 2
      ks zelená paprika
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce grilovací koření nebo jiné podbné směsi. např.na rožnění, gyros, apod.

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na proužky, okořeníme a naložíme do trošky oleje na pár hodin (není vyloženě nutné). Ve větší pánvi (výborný je na to wok) rozpálíme olej, osmahneme na něm maso, po chvíli přidáme cibuli a papriku nakrájené na silnější kolečka nebo proužky, dusíme asi 3 minuty, přidáme játra nakrájená na nudličky a ještě asi 5 minut podusíme, až se odpaří voda - mělo by se to malinko přismahnout kvůli barvě i chuti. Pak trochu podlijeme vařící vodou, aby to nebylo suché (ale nesmí to "plavat"!), ochutíme sojovou omáčkou, worchestrem, pepřem a podle potřeby dosolíme.
2
Kdo rád ostré, přidá chilli, tabasko apod. Jako příloha jsou nejlepší hranolky, dobrá je k tomu i rýže, nebo jen chleba.
3
Recept je variace na specialitu jedné malé hospůdky na Moravě.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MJG | 11. 12. 2012 11:19

    Vyborne, jednoduche

  • Ivana Mati | 4. 1. 2010 09:14

    Ahojte všichni,dnes jsem našla tyto stránky a hned jsem se zaregistrovala. jsou super. A jedu hned podle jídelníčku.Todle bude můj první recept,tak se doufám podaří,ale vypadá moc dobře.

  • Klára Keselyova | 3. 2. 2008 16:49

    Dnes sme mali ruku na obed. Bola fajn. Papriku som nedala, lebo "nemusím", ale som dala na pásiky pokrájanú Hlivu ustricovú. skúste, je to mňamka.

  • Handula Lehovcová | 29. 8. 2007 22:32

    Mám ráda zvláštní názvy pokrmů a tenhle je navíc ještě moc dobrý. Dávám za 1.

  • jana martanovicova | 16. 7. 2007 12:47

    Bolo to veľmi,veľmi dobré.

  • Ivo ASochorek | 10. 7. 2007 15:00

    Ti přede mnou to snad řekli úplně všechno

  • Simča Sládková | 30. 3. 2007 17:30

    Přidala jsem podle komentářů česnek (ten my můžeme u všeho) a ořecha a je to mňamózní!!!! Píši 1***.

  • lena* | 29. 3. 2007 17:26

    Tak jsem uvařila a teď si na tom pochutnávám. Ještě jsem přidala vlašský ořechy a nemá to chybu

  • Věra | 18. 3. 2007 17:36

    Dnes jsem vařila z dvojité dávky, už není. Bylo to vynikající.

  • Blanka | 19. 9. 2006 10:12

    Výborné, použila jsem krůtí játra, protože jsem kuřecí neměla a i takto byl pokrm moc dobrý.

  • Jiří Měrka | 14. 9. 2006 12:12

    Jo je to fakt super!!!

  • Zuzana Šindlerová | 12. 6. 2006 10:34

    Moc dobré, taky jsem přidala česnek. Trošku se mně doma šklibíli na ta játra, ale nakonec pochvalovali.

  • Holer Lubomír | 3. 4. 2006 16:21

    Velmi chutné,jen časy u receptu jsou velmi krátké na tepelnou přípravu.

  • Petra | 9. 3. 2006 16:19

    Hezky jsme si pošmákli.Ještě jsem přidala česnek a rozmarýn a bylo to super. Určitě si dejte taky. :-)

  • Jana Tichá | 29. 1. 2006 19:25

    Bylo to vynikající!

  • Alojs Jezek | 7. 6. 2005 17:28

    Dám si to rád!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Kuřecí maso Olej Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Béřovický králík

Béřovický králík

Černý kuba

Černý kuba

Hustá bramboračka

Hustá bramboračka

Slaný dort I

Slaný dort I

Výborné mandarinkové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Sušená rajčata

Sušená rajčata

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

15
Poleva z "ledových kaštanů"
Poleva z "ledových…
14
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
13
Kapr obalovaný v semínkách
Kapr obalovaný v…
12
Zapečené těstoviny se špenátem
Zapečené těstoviny se…
12
Domácí šunka ála vepřováček
Domácí šunka ála…

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

  • Recepty.cz
  • Buddhova ruka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact