Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno, mírně osolíme a lehce opepříme. Můžeme přidat i lžičku láku ze sterilované papriky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
georg
|7. 3. 2014 13:50
Barboro, Barboro...sytý, syn, sýr, syrový....:-)
Věra
|21. 1. 2014 15:50
Milá Barboro , nemusí se osmažit ..ale má lepší šmak ta pomazánka . :-)
Barbora
|21. 1. 2014 15:35
Musí se cibulka osmažit ? nebo může být sirová ? Nemám totiž moc v oblibě tepelně upravenou cibulku či cibuli
ladyus
|22. 6. 2013 12:06
Výborné,jen s cibulí zesklovatím taky česnek a chilli papričku a pak vše smíchám...
Lída
|25. 4. 2012 15:02
Lehce zesklovatím cibulku na másle a pak přidám lžičku papriky, ale již dále neopékám, aby paprika nezhořkla. Pomazánka má sytější barvu a výraznou chuť papriky. Také pak není třeba používat sterilovanou kapii, ale čerstvou :-)