Barboro, Barboro...sytý, syn, sýr, syrový....:-)
Milá Barboro , nemusí se osmažit ..ale má lepší šmak ta pomazánka . :-)
Musí se cibulka osmažit ? nebo může být sirová ? Nemám totiž moc v oblibě tepelně upravenou cibulku či cibuli
Výborné,jen s cibulí zesklovatím taky česnek a chilli papričku a pak vše smíchám...
Lehce zesklovatím cibulku na másle a pak přidám lžičku papriky, ale již dále neopékám, aby paprika nezhořkla. Pomazánka má sytější barvu a výraznou chuť papriky. Také pak není třeba používat sterilovanou kapii, ale čerstvou :-)
Bájčná! Tak dobrá, že jsem ji jedla "na prasáka" lžící bez pečiva :D Opravdu moc doporučuju, já hned zítra dělám zase!
Pomazánka je opravdu vynikající,budapešť.moc nemusím,ale tuto ano,super 1!!
Pomazánku vyzkouším.Já dělám jenom tvaroh s paprikou,cibulkou a solí pak přidám na drobno nakrájenou červenou sterilizovanou kapii. datum30.9.2009
Velmi dobrá, moc nám chutnala. :-)
Výborná!!! Taky jsem navíc přidala trochu majonézy. Jen se po ní zaprášilo :-)
Take jsem ji zkusila a je vyborna
pomazanky tvarohove to je moje hned ji ukuchtim a posnidam
výtečná.Já dávám někdy místo taveňáku majonézu -trochu tak 1 polévkovou lžíci.Je tučnější ale jemná.PS
Výborná pomazánka! Jen jsem neměla sterilovanou papriku, tak jsem dala čerstvou a nemělo to chybu. Tvarohové pomazánky máme doma všichni v oblibě.
Vynikající - dávám 1. Je to dobrý nápad dát sýr místo másla. Nevím jaký sýr je tady myšlen, ale já dala taveňák s paprikou.
taky vyzkouším, je to má oblíbená pomazánka
vypadá lákavě, určitě vyzkouším :o)