Tvarohová pomazánka (nízkotučná)
Ředkvičková pomazánka (nízkotučná)
Budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kdyby jste se dobře podíval/a, tak je tam sterilovaná paprika a ta se krájí. Stačí si jen pořádně přečíst.
jak se krájí mletá paprika?
Samozřejmě chápu. Pomazánka je i řidší. Já se specializuju na nízkotučné a dietní jídla. Ale jsem rád za každý komentář. Moc Vám děkuji
Já bych jenom dala místo nízkotučného tvarohu ten dvacetiprocentní.
Krevety na česnekovém másle
Amolety z kynutého těsta
Kotletky na leču
Italská bábovka II.
Těstoviny zapečené s květákem a…
Dort "Hlava koně"
Med nebo sirup z květů divizny
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Ledový salát jako příloha
Pikantní vepřová pečínka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci