Tvarohová pomazánka (nízkotučná)
Ředkvičková pomazánka (nízkotučná)
Budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kdyby jste se dobře podíval/a, tak je tam sterilovaná paprika a ta se krájí. Stačí si jen pořádně přečíst.
jak se krájí mletá paprika?
Samozřejmě chápu. Pomazánka je i řidší. Já se specializuju na nízkotučné a dietní jídla. Ale jsem rád za každý komentář. Moc Vám děkuji
Já bych jenom dala místo nízkotučného tvarohu ten dvacetiprocentní.
Italské těstoviny
Guláš od mámy
Bábovka olejová
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Sekaná z ovesných vloček
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Kávovo-ořechové řezy
Grilovaná krkovička se zeleným…
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem