Tvarohová pomazánka (nízkotučná)
Ředkvičková pomazánka (nízkotučná)
Budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kdyby jste se dobře podíval/a, tak je tam sterilovaná paprika a ta se krájí. Stačí si jen pořádně přečíst.
jak se krájí mletá paprika?
Samozřejmě chápu. Pomazánka je i řidší. Já se specializuju na nízkotučné a dietní jídla. Ale jsem rád za každý komentář. Moc Vám děkuji
Já bych jenom dala místo nízkotučného tvarohu ten dvacetiprocentní.
Koprová kulajda
Zakryté hovězí plátky
Templářský dort tmavý
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Gulášová polévka z předního hovězího…
Ryba z trouby: na zelenině a…
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Adžika směs z mletého masa
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem