Tvarohová pomazánka (nízkotučná)
Ředkvičková pomazánka (nízkotučná)
Budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kdyby jste se dobře podíval/a, tak je tam sterilovaná paprika a ta se krájí. Stačí si jen pořádně přečíst.
jak se krájí mletá paprika?
Samozřejmě chápu. Pomazánka je i řidší. Já se specializuju na nízkotučné a dietní jídla. Ale jsem rád za každý komentář. Moc Vám děkuji
Já bych jenom dala místo nízkotučného tvarohu ten dvacetiprocentní.
Tatranské kuře
Plněný hermelín II.
Mrkvová bábovka
Pikantní masová směs na topinky -…
Slaný řecký koláč
Plněné cukety s ementálem
Dresing z kysané smetany
Chili (chilli) con carne
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami