ingredience na trojobal
- hladká mouka, rozšlehané vejce, strouhanka
olej
na smažení
Postup přípravy receptu
1
Dodržujeme poměr 2:1 - dva díly masa, jeden díl sýru. Bůček pomeleme, osolíme, přidáme dvě vejce, pažitku, nahrubo strouhaný sýr a dobře promícháme. Mokrou rukou tvoříme placičky, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje z obou stran dozlatova a ihned podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Bibi
|12. 2. 2017 10:13
Neměly chybičku <3
Honza Franz
|3. 12. 2016 13:47
Ani pro chlapa nic těžkýho a holkám chutnaly, takže u mně dob.rý
Olina
|18. 9. 2016 11:12
Vyborne. Dekuji za recept.
J.J.
|9. 7. 2016 11:28
Rychlé a skvělé <:-)
Kowalowa
|29. 4. 2016 12:33
Byly vyborne!
Monika
|27. 1. 2016 18:37
Bezva recept, děkuji :-))
Jitka
|2. 11. 2015 13:36
Děkuji za senzační recept na holandské řízky O:-) . Vždycky jsem dělala se strouhankou jako karbanátky, ale takhle bez strouhanky, jen s vajíčkem a v trojobale to byla extra třída.
Janina
|20. 10. 2015 10:52
Přesně takhle je dělám i já.
Radek
|23. 7. 2015 11:27
Dík za recept nemají chybu 8-)
Andrea
|7. 10. 2014 14:07
Prostě bomboví holanďáci! ;+)
Eva
|21. 7. 2014 11:19
Vždycky jsem strouhala sýr na jemném struhadle a tak jsem to tentokrát zkusila po vašem a je to opravdu mnohem lepší. Nejenže je sýr vidět, ale i chuť mi přišla sýrovější. Už nikdy jinak dělat nebudu!