• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bůčkový holandský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Bůčkový holandský řízek

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 41
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrst pažitka - čerstvě nasekaná
    • 250
      g sýr
    • 500
      g vepřový bůček bez kostí a kůže, pomletý
    • ingredience na trojobal - hladká mouka, rozšlehané vejce, strouhanka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Dodržujeme poměr 2:1 - dva díly masa, jeden díl sýru. Bůček pomeleme, osolíme, přidáme dvě vejce, pažitku, nahrubo strouhaný sýr a dobře promícháme. Mokrou rukou tvoříme placičky, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje z obou stran dozlatova a ihned podáváme.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso?

2
Podáváme s bramborovou kaší a s kyselou okurkou. Na talíři můžeme přelít máslem a dozdobit pažitkou.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandské řízky

Holandské řízky

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bibi | 12. 2. 2017 10:13

    Neměly chybičku <3

  • Honza Franz | 3. 12. 2016 13:47

    Ani pro chlapa nic těžkýho a holkám chutnaly, takže u mně dob.rý

  • Olina | 18. 9. 2016 11:12

    Vyborne. Dekuji za recept.

  • J.J. | 9. 7. 2016 11:28

    Rychlé a skvělé <:-)

  • Kowalowa | 29. 4. 2016 12:33

    Byly vyborne!

  • Monika | 27. 1. 2016 18:37

    Bezva recept, děkuji :-))

  • Jitka | 2. 11. 2015 13:36

    Děkuji za senzační recept na holandské řízky O:-) . Vždycky jsem dělala se strouhankou jako karbanátky, ale takhle bez strouhanky, jen s vajíčkem a v trojobale to byla extra třída.

  • Janina | 20. 10. 2015 10:52

    Přesně takhle je dělám i já.

  • Radek | 23. 7. 2015 11:27

    Dík za recept nemají chybu 8-)

  • Andrea | 7. 10. 2014 14:07

    Prostě bomboví holanďáci! ;+)

  • Eva | 21. 7. 2014 11:19

    Vždycky jsem strouhala sýr na jemném struhadle a tak jsem to tentokrát zkusila po vašem a je to opravdu mnohem lepší. Nejenže je sýr vidět, ale i chuť mi přišla sýrovější. Už nikdy jinak dělat nebudu!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové Uzeniny & mleté maso Karbanátky Řízky
Maso Pokrmy Mleté Z mléka / sýra Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ingredience na trojobal Olej Pažitka Sůl Sýr Vejce Vepřový bůček

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Langoše II.

Langoše II.

Kapr na česneku - Balkán

Kapr na česneku - Balkán

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Špenátové brambory - příloha

Špenátové brambory - příloha

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

71
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
39
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
21
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
19
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto - rychlé a…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Bůčkové závitky
Bůčkové závitky
Bůčkové závitky se zelím
Bůčkové závitky se zelím
Budapešť
Budapešť
Budapešťanda
Budapešťanda
Budapešťská pomazánka
Budapešťská pomazánka
  • Recepty.cz
  • Bůčkový holandský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact