• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bůčkový holandský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Bůčkový holandský řízek

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 41
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrst pažitka - čerstvě nasekaná
    • 250
      g sýr
    • 500
      g vepřový bůček bez kostí a kůže, pomletý
    • ingredience na trojobal - hladká mouka, rozšlehané vejce, strouhanka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Dodržujeme poměr 2:1 - dva díly masa, jeden díl sýru. Bůček pomeleme, osolíme, přidáme dvě vejce, pažitku, nahrubo strouhaný sýr a dobře promícháme. Mokrou rukou tvoříme placičky, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje z obou stran dozlatova a ihned podáváme.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso?

2
Podáváme s bramborovou kaší a s kyselou okurkou. Na talíři můžeme přelít máslem a dozdobit pažitkou.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandské řízky

Holandské řízky

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bibi | 12. 2. 2017 10:13

    Neměly chybičku <3

  • Honza Franz | 3. 12. 2016 13:47

    Ani pro chlapa nic těžkýho a holkám chutnaly, takže u mně dob.rý

  • Olina | 18. 9. 2016 11:12

    Vyborne. Dekuji za recept.

  • J.J. | 9. 7. 2016 11:28

    Rychlé a skvělé <:-)

  • Kowalowa | 29. 4. 2016 12:33

    Byly vyborne!

  • Monika | 27. 1. 2016 18:37

    Bezva recept, děkuji :-))

  • Jitka | 2. 11. 2015 13:36

    Děkuji za senzační recept na holandské řízky O:-) . Vždycky jsem dělala se strouhankou jako karbanátky, ale takhle bez strouhanky, jen s vajíčkem a v trojobale to byla extra třída.

  • Janina | 20. 10. 2015 10:52

    Přesně takhle je dělám i já.

  • Radek | 23. 7. 2015 11:27

    Dík za recept nemají chybu 8-)

  • Andrea | 7. 10. 2014 14:07

    Prostě bomboví holanďáci! ;+)

  • Eva | 21. 7. 2014 11:19

    Vždycky jsem strouhala sýr na jemném struhadle a tak jsem to tentokrát zkusila po vašem a je to opravdu mnohem lepší. Nejenže je sýr vidět, ale i chuť mi přišla sýrovější. Už nikdy jinak dělat nebudu!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové Uzeniny & mleté maso Karbanátky Řízky
Maso Pokrmy Mleté Z mléka / sýra Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ingredience na trojobal Olej Pažitka Sůl Sýr Vejce Vepřový bůček

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zabijačková polévka

Zabijačková polévka

Trvanlivé sušenky

Trvanlivé sušenky

Domací houstičky

Domací houstičky

Hranolky z kapra

Hranolky z kapra

Vepřové kari

Vepřové kari

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Jablkový páj

Jablkový páj

Buřty na pivu

Buřty na pivu

Povidlové šátečky

Povidlové šátečky

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

19
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
16
Sněhové pusinky s pomeranči v sirupu
Sněhové pusinky s…
16
Cookies II.
Cookies II.
16
Mazanec z domácí pekárny
Mazanec z domácí pekárny
15
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Bůčkové závitky
Bůčkové závitky
Bůčkové závitky se zelím
Bůčkové závitky se zelím
Budapešť
Budapešť
Budapešťanda
Budapešťanda
Budapešťská pomazánka
Budapešťská pomazánka
  • Recepty.cz
  • Bůčkový holandský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact