Nooo, ale chtělo by to ještě foto vybalené rolády z alobalu. Takhle je to. . . jaksi. . . polovičatý. Nakonec ani nevím, jestli se povedla Vám! :-D
...můžete si udělat ze všeho ,,smaženici,, ,nebo na smažená vejce naskládat párek,kápii,... a např.žampiony(je vcelku jedno v jakém stavu ;-) ).
prosím vás můžete mi říct jestli ty houby taky osmažit? a kolik asi by jich mnělo být?a co ty párky?syrové? =-O jinak to asi bude moc dobré si myslím.
Já jsem alobal lehce potřela olejem a balila na něm. Neumím si představit, že bych to celé měla nějak přesouvat. Měla jsem problém i v tom alobalu s tím pohnout směr pekáč 8-) Ale bylo to vynikající, jen se po ní zaprášilo!
Nechá se uležet jen hotová roláda do druhého dne a ne mléko - je to jen u mléka připsáno a vy jste to nesprávně pochopila... :-D
Můžu se zeptat proč se má mléko nechávat uležet v lednici do druhého dne? :-\
Dneska jsem roládu dělala k obědu. Pekla jsem rovnou v pekáčku jak píše paní Miroslava.. Velice se povedla.Dávám velikou jedničku. Pavla
Zdenko, určitě by to šlo hned na alobalu. Já jsem nedávno pekla plněnou sekanou (ve tvaru ježka) a dělala jsem ji přímo na pekáčku na kterém jsem ji pekla - nejdříve polovinu mletého masa, pak náplň - já jsem dávala uvařené vejce a párek a červ. steril. papriku, na to zbytek ml. masa a mokrou rukou vytvarovala. Podlila vodou a dala péci.
Tak mě napadlo,proč to nedělat rovnou na alobalu a pracně přendávat?Nešlo by to?
jako nápad je to dobré, ale vadí mi tam vegeta, to je jen sůl a něco nedefinovatelného, určitě bych tam nedal jen vegetu jako hlavní kořeni - pokud ale v názvu neeeení překlep a vegeka je nějaké speciální koření, pak se omlouvám, to neznám a prosím o vysvětlení, co to je