• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Bůčková roláda v alobalu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčková roláda v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg mleté maso
    • 1
      lžíce vegeta
    • 0,50
      lžička sůl
    • 1
      dl mléko
  • Nádivka
    • 3
      ks vejce smažená na cibulce
    • párky nakrájené
    • hrášek
    • kapie
    • tvrdý sýr na kostičky
    • houby
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegeky, 1/2 lžičky soli, 1 dcl mléka - vše smíchat a nechat v lednici do druhého dne uležet.
2
Na mokrý igelit rozetřít maso, na to náplň a pomalu pomocí stěrky udělat roládu a přesunout z igelitu na alobal, který je vymaštěný.
3
Do alobalu přidáme masox rozdrobený a uzavřeme alobal do tvaru gondoly (rohy zatočit nahoru). Přendat na plech, podlít vodou a pečeme asi 1 hodinu.
4
Je to recept podle herce Dočolomanského a já ho dělám asi 15 roků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda s nádivkou

Bůčková roláda s nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pajaj | 20. 8. 2012 12:42

    Nooo, ale chtělo by to ještě foto vybalené rolády z alobalu. Takhle je to. . . jaksi. . . polovičatý. Nakonec ani nevím, jestli se povedla Vám! :-D

  • ŠKORNÍKOVÁ | 4. 1. 2011 22:45

    Děkuji za radu moc. :-)

  • recepty73
    recepty73 | 3. 1. 2011 15:08

    ...můžete si udělat ze všeho ,,smaženici,, ,nebo na smažená vejce naskládat párek,kápii,... a např.žampiony(je vcelku jedno v jakém stavu ;-) ).

  • ŠKORNÍKOVÁ | 3. 1. 2011 14:25

    prosím vás můžete mi říct jestli ty houby taky osmažit? a kolik asi by jich mnělo být?a co ty párky?syrové? =-O jinak to asi bude moc dobré si myslím.

  • suzi.ak
    suzi.ak | 21. 11. 2010 19:24

    Já jsem alobal lehce potřela olejem a balila na něm. Neumím si představit, že bych to celé měla nějak přesouvat. Měla jsem problém i v tom alobalu s tím pohnout směr pekáč 8-) Ale bylo to vynikající, jen se po ní zaprášilo!

  • Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 29. 10. 2010 11:19

    Opravila jsem recept, aby to bylo jasnější.

  • Ladia
    Ladia | 29. 10. 2010 11:10

    Já to brala podle toho, jak je to napsáno :-P :-P

  • Jarka | 29. 10. 2010 09:28

    Nechá se uležet jen hotová roláda do druhého dne a ne mléko - je to jen u mléka připsáno a vy jste to nesprávně pochopila... :-D

  • Ladia
    Ladia | 29. 10. 2010 08:26

    Můžu se zeptat proč se má mléko nechávat uležet v lednici do druhého dne? :-\

  • recepty73
    recepty73 | 28. 10. 2010 21:21

    Hezky barevná...dělám rovnou na alobalu.Je zbytečné přendavat...

  • Pavla Pavlovičová | 22. 3. 2009 12:09

    Dneska jsem roládu dělala k obědu. Pekla jsem rovnou v pekáčku jak píše paní Miroslava.. Velice se povedla.Dávám velikou jedničku. Pavla

  • Miroslava Severová | 18. 11. 2008 12:21

    Zdenko, určitě by to šlo hned na alobalu. Já jsem nedávno pekla plněnou sekanou (ve tvaru ježka) a dělala jsem ji přímo na pekáčku na kterém jsem ji pekla - nejdříve polovinu mletého masa, pak náplň - já jsem dávala uvařené vejce a párek a červ. steril. papriku, na to zbytek ml. masa a mokrou rukou vytvarovala. Podlila vodou a dala péci.

  • zdenka supolova | 15. 11. 2008 21:20

    Tak mě napadlo,proč to nedělat rovnou na alobalu a pracně přendávat?Nešlo by to?

  • varecka varecka | 15. 11. 2008 20:38

    jako nápad je to dobré, ale vadí mi tam vegeta, to je jen sůl a něco nedefinovatelného, určitě bych tam nedal jen vegetu jako hlavní kořeni - pokud ale v názvu neeeení překlep a vegeka je nějaké speciální koření, pak se omlouvám, to neznám a prosím o vysvětlení, co to je

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houby Hrášek Kapie Mléko Mleté maso Párky Sůl Tvrdý sýr Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Božský koláč

Božský koláč

Meteník

Meteník

Kokosky II.

Kokosky II.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Hustá bramboračka

Hustá bramboračka

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…

Margot řezy ....Danča

Margot řezy ....Danča

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

52
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
35
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
28
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Nývltová po bojích s figurou o lásce se syrským podnikatelem: Chci svatbu i děti

Nývltová po bojích s figurou o lásce se syrským podnikatelem: Chci svatbu i děti

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Další doporučené recepty:

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Bůčková roláda s nádivkou
Bůčková roláda s nádivkou
Bůčková roláda se špekem
Bůčková roláda se špekem
Bůčkové kostky v pivním těstíčku
Bůčkové kostky v pivním těstíčku
Bůčkové nudličky s pórkem
Bůčkové nudličky s pórkem
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact