Já jsem alobal lehce potřela olejem a balila na něm. Neumím si představit, že bych to celé měla nějak přesouvat. Měla jsem problém i v tom alobalu s tím pohnout směr pekáč 8-) Ale bylo to vynikající, jen se po ní zaprášilo!
Hezky barevná...dělám rovnou na alobalu.Je zbytečné přendavat...
Pavla Pavlovičová
|22. 3. 2009 12:09
Dneska jsem roládu dělala k obědu. Pekla jsem rovnou v pekáčku jak píše paní Miroslava.. Velice se povedla.Dávám velikou jedničku. Pavla
Miroslava Severová
|18. 11. 2008 12:21
Zdenko, určitě by to šlo hned na alobalu. Já jsem nedávno pekla plněnou sekanou (ve tvaru ježka) a dělala jsem ji přímo na pekáčku na kterém jsem ji pekla - nejdříve polovinu mletého masa, pak náplň - já jsem dávala uvařené vejce a párek a červ. steril. papriku, na to zbytek ml. masa a mokrou rukou vytvarovala. Podlila vodou a dala péci.
zdenka supolova
|15. 11. 2008 21:20
Tak mě napadlo,proč to nedělat rovnou na alobalu a pracně přendávat?Nešlo by to?
varecka varecka
|15. 11. 2008 20:38
jako nápad je to dobré, ale vadí mi tam vegeta, to je jen sůl a něco nedefinovatelného, určitě bych tam nedal jen vegetu jako hlavní kořeni - pokud ale v názvu neeeení překlep a vegeka je nějaké speciální koření, pak se omlouvám, to neznám a prosím o vysvětlení, co to je