• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Bůčková roláda v alobalu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčková roláda v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg mleté maso
    • 1
      lžíce vegeta
    • 0,50
      lžička sůl
    • 1
      dl mléko
  • Nádivka
    • 3
      ks vejce smažená na cibulce
    • párky nakrájené
    • hrášek
    • kapie
    • tvrdý sýr na kostičky
    • houby
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegeky, 1/2 lžičky soli, 1 dcl mléka - vše smíchat a nechat v lednici do druhého dne uležet.
2
Na mokrý igelit rozetřít maso, na to náplň a pomalu pomocí stěrky udělat roládu a přesunout z igelitu na alobal, který je vymaštěný.
3
Do alobalu přidáme masox rozdrobený a uzavřeme alobal do tvaru gondoly (rohy zatočit nahoru). Přendat na plech, podlít vodou a pečeme asi 1 hodinu.
4
Je to recept podle herce Dočolomanského a já ho dělám asi 15 roků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda s nádivkou

Bůčková roláda s nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pajaj | 20. 8. 2012 12:42

    Nooo, ale chtělo by to ještě foto vybalené rolády z alobalu. Takhle je to. . . jaksi. . . polovičatý. Nakonec ani nevím, jestli se povedla Vám! :-D

  • ŠKORNÍKOVÁ | 4. 1. 2011 22:45

    Děkuji za radu moc. :-)

  • recepty73
    recepty73 | 3. 1. 2011 15:08

    ...můžete si udělat ze všeho ,,smaženici,, ,nebo na smažená vejce naskládat párek,kápii,... a např.žampiony(je vcelku jedno v jakém stavu ;-) ).

  • ŠKORNÍKOVÁ | 3. 1. 2011 14:25

    prosím vás můžete mi říct jestli ty houby taky osmažit? a kolik asi by jich mnělo být?a co ty párky?syrové? =-O jinak to asi bude moc dobré si myslím.

  • suzi.ak
    suzi.ak | 21. 11. 2010 19:24

    Já jsem alobal lehce potřela olejem a balila na něm. Neumím si představit, že bych to celé měla nějak přesouvat. Měla jsem problém i v tom alobalu s tím pohnout směr pekáč 8-) Ale bylo to vynikající, jen se po ní zaprášilo!

  • Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 29. 10. 2010 11:19

    Opravila jsem recept, aby to bylo jasnější.

  • Ladia
    Ladia | 29. 10. 2010 11:10

    Já to brala podle toho, jak je to napsáno :-P :-P

  • Jarka | 29. 10. 2010 09:28

    Nechá se uležet jen hotová roláda do druhého dne a ne mléko - je to jen u mléka připsáno a vy jste to nesprávně pochopila... :-D

  • Ladia
    Ladia | 29. 10. 2010 08:26

    Můžu se zeptat proč se má mléko nechávat uležet v lednici do druhého dne? :-\

  • recepty73
    recepty73 | 28. 10. 2010 21:21

    Hezky barevná...dělám rovnou na alobalu.Je zbytečné přendavat...

  • Pavla Pavlovičová | 22. 3. 2009 12:09

    Dneska jsem roládu dělala k obědu. Pekla jsem rovnou v pekáčku jak píše paní Miroslava.. Velice se povedla.Dávám velikou jedničku. Pavla

  • Miroslava Severová | 18. 11. 2008 12:21

    Zdenko, určitě by to šlo hned na alobalu. Já jsem nedávno pekla plněnou sekanou (ve tvaru ježka) a dělala jsem ji přímo na pekáčku na kterém jsem ji pekla - nejdříve polovinu mletého masa, pak náplň - já jsem dávala uvařené vejce a párek a červ. steril. papriku, na to zbytek ml. masa a mokrou rukou vytvarovala. Podlila vodou a dala péci.

  • zdenka supolova | 15. 11. 2008 21:20

    Tak mě napadlo,proč to nedělat rovnou na alobalu a pracně přendávat?Nešlo by to?

  • varecka varecka | 15. 11. 2008 20:38

    jako nápad je to dobré, ale vadí mi tam vegeta, to je jen sůl a něco nedefinovatelného, určitě bych tam nedal jen vegetu jako hlavní kořeni - pokud ale v názvu neeeení překlep a vegeka je nějaké speciální koření, pak se omlouvám, to neznám a prosím o vysvětlení, co to je

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houby Hrášek Kapie Mléko Mleté maso Párky Sůl Tvrdý sýr Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s jahodami

Tvarohový koláč s jahodami

Slavnostní bramborová kaše

Slavnostní bramborová kaše

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…

Škvarkové placičky

Škvarkové placičky

Cizrnová pánev

Cizrnová pánev

Domácí snickers

Domácí snickers

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
36
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
34
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
26
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Bůčková roláda s nádivkou
Bůčková roláda s nádivkou
Bůčková roláda se špekem
Bůčková roláda se špekem
Bůčkové kostky v pivním těstíčku
Bůčkové kostky v pivním těstíčku
Bůčkové nudličky s pórkem
Bůčkové nudličky s pórkem
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact