• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
Napište svůj komentář k receptu

Bůčková roláda V.

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčková roláda V.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks vejce
    • česnek
    • vegeta
    • 1
      kg vepřový bůček

Postup přípravy receptu

1
Do mletého bůčku rozklepneme vejce, přidáme rozmačkaný česnek a dochutíme vegetou. Do směsi mužeme přidat nakrájený pórek, uvařené vajíčko, hrášek - prostě cokoli máte rádi. Směs naplníme do tlačenkového sáčku, pevně svážeme a dáme vařit na 2 hodiny, během vaření otáčime.
2
Je to jednoduché a moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana | 11. 4. 2008 20:39

    Paní Zdenko, vím že jste to myslela dobře, ale svým popisem jste udělala pěkný zmatek.Někdy popsat nějaký úkon slovem je velice těžké. Když chce někdo někomu něco vysvětlit, tak by se měl vžít do role čitatelů. Musí to napsat tak, aby postup byl srozumitelný všem. Váš postup jsem musela přečíst 5x, abych pochopila co ste vlastně chtěla čitenářům říct. Větě "po zavařování prostřihnu úvazek" rozumíte jenom vy.A to stejné platí i pro větu "a tak na další vaření...". Nebylo by lepší napsat. Např. po 15 minutach vaření přestřihnu provázek ...Já jsem si podle vašeho výkladu myslela, že stejné střevo použijeme ještě jednou (někdy v budoucnu) na další vaření.Správný význam slovíčku "zavařování" a slovíčku "další vaření" můžete dát jenom vy. Protože víte o co jde. Neznalý člověk pod slovem další vaření si představí úplně něco jiného. Děkuji za pochopení.

  • Zdenka Korábová | 11. 4. 2008 08:27

    Lenko - Škoda, že vám to nemohu namalovat - úvazek myslím provázek závázaný na střevě blíže nápni a tak na další vaření zůstanou na obou stranách obalu po jednom uvázanání provázku- to se dělá proto, aby náplň měla na provaření dostatek postoru trochu nabyde- ale myslím, že tento můj postup můžete vynechat. A samozřejmě po dosáhnutí plného varu příkon pod hrncem zmírním na mírný var- hodně zdaru

  • lenka | 10. 4. 2008 20:20

    Paní Lído,jste moc hodná a děkuji Vám.Paní Zdeńko,co mi to děláte?Jaký úvazek přestřihnete?A vodu mám poté ztlumit?Teda,až vložím tu roládu samozřejmě.

  • Zdenka Korábová | 10. 4. 2008 13:19

    Tuto roládu dělám vždy při přebytku vajec, když se slepice činí. Dávám do téměř vařící se vody, plave nahoře a tak se musí otáčet. Tlačenkové střevo vážu na jedno konci nadvaktát s mezerou cca dva cm a po zavaření prostřihnu úvazek bližší k nápni. Někdy dělám i menší množství a vařím ve dvou mikrotenových pytlících položených v hrnci na knedlíkový pařék ve vodě. Jako přísadu do nápně dávám buď houby a nebo červnou papriku-kapii

  • Lída | 10. 4. 2008 11:02

    Lenko, vůbec se nemáte proč omlouvat, každá z nás nějak začínala, já tedy hrozně :-)) a váš dotaz chápu a nikdo se vám posmívat nebude.Neumím vám poradit, recept neznám, tak to nechám na autorce.Přeji hodně zdaru !!!Lída

  • lenka | 9. 4. 2008 21:42

    Milá Martino,asi vypadám hloupě,ale nechci tuto roládu zkazit,proto.....roláda se má dát vařit do horké vody,anebo mám napustit do hrnce vodu,vložit roládu,přivézt vodu k varu a poté ztlumit?Omlouvám se za tyto otázky.DěkujiPS:Nemám přidat sůl?Vím,vegeta,přesto....

  • martina markusikova | 9. 4. 2008 08:32

    Lenko vařit pozvolna a ta rolada plave nahoře proto se musí sem tam otočit.

  • lenka | 7. 4. 2008 20:54

    Martino,prosím o upřesnění.Ještě jsem nikdy takto roládu nedělala.Jak dlouho vařit-2 hodiny,ale má být roláda celá ponořená,ztlumit nebo vařit naplno.Děkuji

  • Iveta Janatová | 4. 4. 2008 13:55

    Je to opravdu moc dobré.Dělám taky .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Vegeta Vejce Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová pěna

Čokoládová pěna

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Zeleninové placičky II.

Zeleninové placičky II.

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

Hlávkové zelí na pivu

Hlávkové zelí na pivu

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Borůvkové lívanečky

Borůvkové lívanečky

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

65
Bigos
Bigos
52
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
25
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
22
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact