• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
Napište svůj komentář k receptu

Bůčková roláda V.

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčková roláda V.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks vejce
    • česnek
    • vegeta
    • 1
      kg vepřový bůček

Postup přípravy receptu

1
Do mletého bůčku rozklepneme vejce, přidáme rozmačkaný česnek a dochutíme vegetou. Do směsi mužeme přidat nakrájený pórek, uvařené vajíčko, hrášek - prostě cokoli máte rádi. Směs naplníme do tlačenkového sáčku, pevně svážeme a dáme vařit na 2 hodiny, během vaření otáčime.
2
Je to jednoduché a moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana | 11. 4. 2008 20:39

    Paní Zdenko, vím že jste to myslela dobře, ale svým popisem jste udělala pěkný zmatek.Někdy popsat nějaký úkon slovem je velice těžké. Když chce někdo někomu něco vysvětlit, tak by se měl vžít do role čitatelů. Musí to napsat tak, aby postup byl srozumitelný všem. Váš postup jsem musela přečíst 5x, abych pochopila co ste vlastně chtěla čitenářům říct. Větě "po zavařování prostřihnu úvazek" rozumíte jenom vy.A to stejné platí i pro větu "a tak na další vaření...". Nebylo by lepší napsat. Např. po 15 minutach vaření přestřihnu provázek ...Já jsem si podle vašeho výkladu myslela, že stejné střevo použijeme ještě jednou (někdy v budoucnu) na další vaření.Správný význam slovíčku "zavařování" a slovíčku "další vaření" můžete dát jenom vy. Protože víte o co jde. Neznalý člověk pod slovem další vaření si představí úplně něco jiného. Děkuji za pochopení.

  • Zdenka Korábová | 11. 4. 2008 08:27

    Lenko - Škoda, že vám to nemohu namalovat - úvazek myslím provázek závázaný na střevě blíže nápni a tak na další vaření zůstanou na obou stranách obalu po jednom uvázanání provázku- to se dělá proto, aby náplň měla na provaření dostatek postoru trochu nabyde- ale myslím, že tento můj postup můžete vynechat. A samozřejmě po dosáhnutí plného varu příkon pod hrncem zmírním na mírný var- hodně zdaru

  • lenka | 10. 4. 2008 20:20

    Paní Lído,jste moc hodná a děkuji Vám.Paní Zdeńko,co mi to děláte?Jaký úvazek přestřihnete?A vodu mám poté ztlumit?Teda,až vložím tu roládu samozřejmě.

  • Zdenka Korábová | 10. 4. 2008 13:19

    Tuto roládu dělám vždy při přebytku vajec, když se slepice činí. Dávám do téměř vařící se vody, plave nahoře a tak se musí otáčet. Tlačenkové střevo vážu na jedno konci nadvaktát s mezerou cca dva cm a po zavaření prostřihnu úvazek bližší k nápni. Někdy dělám i menší množství a vařím ve dvou mikrotenových pytlících položených v hrnci na knedlíkový pařék ve vodě. Jako přísadu do nápně dávám buď houby a nebo červnou papriku-kapii

  • Lída | 10. 4. 2008 11:02

    Lenko, vůbec se nemáte proč omlouvat, každá z nás nějak začínala, já tedy hrozně :-)) a váš dotaz chápu a nikdo se vám posmívat nebude.Neumím vám poradit, recept neznám, tak to nechám na autorce.Přeji hodně zdaru !!!Lída

  • lenka | 9. 4. 2008 21:42

    Milá Martino,asi vypadám hloupě,ale nechci tuto roládu zkazit,proto.....roláda se má dát vařit do horké vody,anebo mám napustit do hrnce vodu,vložit roládu,přivézt vodu k varu a poté ztlumit?Omlouvám se za tyto otázky.DěkujiPS:Nemám přidat sůl?Vím,vegeta,přesto....

  • martina markusikova | 9. 4. 2008 08:32

    Lenko vařit pozvolna a ta rolada plave nahoře proto se musí sem tam otočit.

  • lenka | 7. 4. 2008 20:54

    Martino,prosím o upřesnění.Ještě jsem nikdy takto roládu nedělala.Jak dlouho vařit-2 hodiny,ale má být roláda celá ponořená,ztlumit nebo vařit naplno.Děkuji

  • Iveta Janatová | 4. 4. 2008 13:55

    Je to opravdu moc dobré.Dělám taky .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Vegeta Vejce Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Falešný vlašský salát

Falešný vlašský salát

Tatarka

Tatarka

Pikantní škvarková pomazánka

Pikantní škvarková pomazánka

Palačinky pečené na sucho

Palačinky pečené na sucho

Biskupský chlebíček

Biskupský chlebíček

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

33
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
18
Pravý vlašský salát
Pravý vlašský salát
17
Chléb
Chléb

Zajímavé články

UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem pouličních bister
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem…
AHA.cz Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Zemřel návrhář Giorgio Armani (†91): Truchlí Vojtová, Sklenaříková i konkurence!

Zemřel návrhář Giorgio Armani (†91): Truchlí Vojtová, Sklenaříková i konkurence!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact