• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
Napište svůj komentář k receptu

Bůčková roláda V.

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčková roláda V.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks vejce
    • česnek
    • vegeta
    • 1
      kg vepřový bůček

Postup přípravy receptu

1
Do mletého bůčku rozklepneme vejce, přidáme rozmačkaný česnek a dochutíme vegetou. Do směsi mužeme přidat nakrájený pórek, uvařené vajíčko, hrášek - prostě cokoli máte rádi. Směs naplníme do tlačenkového sáčku, pevně svážeme a dáme vařit na 2 hodiny, během vaření otáčime.
2
Je to jednoduché a moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana | 11. 4. 2008 20:39

    Paní Zdenko, vím že jste to myslela dobře, ale svým popisem jste udělala pěkný zmatek.Někdy popsat nějaký úkon slovem je velice těžké. Když chce někdo někomu něco vysvětlit, tak by se měl vžít do role čitatelů. Musí to napsat tak, aby postup byl srozumitelný všem. Váš postup jsem musela přečíst 5x, abych pochopila co ste vlastně chtěla čitenářům říct. Větě "po zavařování prostřihnu úvazek" rozumíte jenom vy.A to stejné platí i pro větu "a tak na další vaření...". Nebylo by lepší napsat. Např. po 15 minutach vaření přestřihnu provázek ...Já jsem si podle vašeho výkladu myslela, že stejné střevo použijeme ještě jednou (někdy v budoucnu) na další vaření.Správný význam slovíčku "zavařování" a slovíčku "další vaření" můžete dát jenom vy. Protože víte o co jde. Neznalý člověk pod slovem další vaření si představí úplně něco jiného. Děkuji za pochopení.

  • Zdenka Korábová | 11. 4. 2008 08:27

    Lenko - Škoda, že vám to nemohu namalovat - úvazek myslím provázek závázaný na střevě blíže nápni a tak na další vaření zůstanou na obou stranách obalu po jednom uvázanání provázku- to se dělá proto, aby náplň měla na provaření dostatek postoru trochu nabyde- ale myslím, že tento můj postup můžete vynechat. A samozřejmě po dosáhnutí plného varu příkon pod hrncem zmírním na mírný var- hodně zdaru

  • lenka | 10. 4. 2008 20:20

    Paní Lído,jste moc hodná a děkuji Vám.Paní Zdeńko,co mi to děláte?Jaký úvazek přestřihnete?A vodu mám poté ztlumit?Teda,až vložím tu roládu samozřejmě.

  • Zdenka Korábová | 10. 4. 2008 13:19

    Tuto roládu dělám vždy při přebytku vajec, když se slepice činí. Dávám do téměř vařící se vody, plave nahoře a tak se musí otáčet. Tlačenkové střevo vážu na jedno konci nadvaktát s mezerou cca dva cm a po zavaření prostřihnu úvazek bližší k nápni. Někdy dělám i menší množství a vařím ve dvou mikrotenových pytlících položených v hrnci na knedlíkový pařék ve vodě. Jako přísadu do nápně dávám buď houby a nebo červnou papriku-kapii

  • Lída | 10. 4. 2008 11:02

    Lenko, vůbec se nemáte proč omlouvat, každá z nás nějak začínala, já tedy hrozně :-)) a váš dotaz chápu a nikdo se vám posmívat nebude.Neumím vám poradit, recept neznám, tak to nechám na autorce.Přeji hodně zdaru !!!Lída

  • lenka | 9. 4. 2008 21:42

    Milá Martino,asi vypadám hloupě,ale nechci tuto roládu zkazit,proto.....roláda se má dát vařit do horké vody,anebo mám napustit do hrnce vodu,vložit roládu,přivézt vodu k varu a poté ztlumit?Omlouvám se za tyto otázky.DěkujiPS:Nemám přidat sůl?Vím,vegeta,přesto....

  • martina markusikova | 9. 4. 2008 08:32

    Lenko vařit pozvolna a ta rolada plave nahoře proto se musí sem tam otočit.

  • lenka | 7. 4. 2008 20:54

    Martino,prosím o upřesnění.Ještě jsem nikdy takto roládu nedělala.Jak dlouho vařit-2 hodiny,ale má být roláda celá ponořená,ztlumit nebo vařit naplno.Děkuji

  • Iveta Janatová | 4. 4. 2008 13:55

    Je to opravdu moc dobré.Dělám taky .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Vegeta Vejce Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

Bílková poleva na perníčky

Bílková poleva na perníčky

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

Dušené maso s hráškem

Dušené maso s hráškem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Bramboráky pro děti

Bramboráky pro děti

Koka dort

Koka dort

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

257
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
114
Houbové ragú s nudlemi
Houbové ragú s nudlemi
63
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
49
Jahodové řezy - smetanové
Jahodové řezy - smetanové
34
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact