• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
Napište svůj komentář k receptu

Bůčková roláda V.

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčková roláda V.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks vejce
    • česnek
    • vegeta
    • 1
      kg vepřový bůček

Postup přípravy receptu

1
Do mletého bůčku rozklepneme vejce, přidáme rozmačkaný česnek a dochutíme vegetou. Do směsi mužeme přidat nakrájený pórek, uvařené vajíčko, hrášek - prostě cokoli máte rádi. Směs naplníme do tlačenkového sáčku, pevně svážeme a dáme vařit na 2 hodiny, během vaření otáčime.
2
Je to jednoduché a moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana | 11. 4. 2008 20:39

    Paní Zdenko, vím že jste to myslela dobře, ale svým popisem jste udělala pěkný zmatek.Někdy popsat nějaký úkon slovem je velice těžké. Když chce někdo někomu něco vysvětlit, tak by se měl vžít do role čitatelů. Musí to napsat tak, aby postup byl srozumitelný všem. Váš postup jsem musela přečíst 5x, abych pochopila co ste vlastně chtěla čitenářům říct. Větě "po zavařování prostřihnu úvazek" rozumíte jenom vy.A to stejné platí i pro větu "a tak na další vaření...". Nebylo by lepší napsat. Např. po 15 minutach vaření přestřihnu provázek ...Já jsem si podle vašeho výkladu myslela, že stejné střevo použijeme ještě jednou (někdy v budoucnu) na další vaření.Správný význam slovíčku "zavařování" a slovíčku "další vaření" můžete dát jenom vy. Protože víte o co jde. Neznalý člověk pod slovem další vaření si představí úplně něco jiného. Děkuji za pochopení.

  • Zdenka Korábová | 11. 4. 2008 08:27

    Lenko - Škoda, že vám to nemohu namalovat - úvazek myslím provázek závázaný na střevě blíže nápni a tak na další vaření zůstanou na obou stranách obalu po jednom uvázanání provázku- to se dělá proto, aby náplň měla na provaření dostatek postoru trochu nabyde- ale myslím, že tento můj postup můžete vynechat. A samozřejmě po dosáhnutí plného varu příkon pod hrncem zmírním na mírný var- hodně zdaru

  • lenka | 10. 4. 2008 20:20

    Paní Lído,jste moc hodná a děkuji Vám.Paní Zdeńko,co mi to děláte?Jaký úvazek přestřihnete?A vodu mám poté ztlumit?Teda,až vložím tu roládu samozřejmě.

  • Zdenka Korábová | 10. 4. 2008 13:19

    Tuto roládu dělám vždy při přebytku vajec, když se slepice činí. Dávám do téměř vařící se vody, plave nahoře a tak se musí otáčet. Tlačenkové střevo vážu na jedno konci nadvaktát s mezerou cca dva cm a po zavaření prostřihnu úvazek bližší k nápni. Někdy dělám i menší množství a vařím ve dvou mikrotenových pytlících položených v hrnci na knedlíkový pařék ve vodě. Jako přísadu do nápně dávám buď houby a nebo červnou papriku-kapii

  • Lída | 10. 4. 2008 11:02

    Lenko, vůbec se nemáte proč omlouvat, každá z nás nějak začínala, já tedy hrozně :-)) a váš dotaz chápu a nikdo se vám posmívat nebude.Neumím vám poradit, recept neznám, tak to nechám na autorce.Přeji hodně zdaru !!!Lída

  • lenka | 9. 4. 2008 21:42

    Milá Martino,asi vypadám hloupě,ale nechci tuto roládu zkazit,proto.....roláda se má dát vařit do horké vody,anebo mám napustit do hrnce vodu,vložit roládu,přivézt vodu k varu a poté ztlumit?Omlouvám se za tyto otázky.DěkujiPS:Nemám přidat sůl?Vím,vegeta,přesto....

  • martina markusikova | 9. 4. 2008 08:32

    Lenko vařit pozvolna a ta rolada plave nahoře proto se musí sem tam otočit.

  • lenka | 7. 4. 2008 20:54

    Martino,prosím o upřesnění.Ještě jsem nikdy takto roládu nedělala.Jak dlouho vařit-2 hodiny,ale má být roláda celá ponořená,ztlumit nebo vařit naplno.Děkuji

  • Iveta Janatová | 4. 4. 2008 13:55

    Je to opravdu moc dobré.Dělám taky .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Vegeta Vejce Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůta po americku

Krůta po americku

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Hamburgery original

Hamburgery original

Kakaová bábovka

Kakaová bábovka

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým tvarohem

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…

Květákový salát nebo pomazánka

Květákový salát nebo pomazánka

Celerové karbanátky (sekaná)

Celerové karbanátky (sekaná)

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

43
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
37
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
30
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou
27
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
19
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Monica Bellucciová: Rozchod s režisérem Timem Burtonem

Monica Bellucciová: Rozchod s režisérem Timem Burtonem

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact