• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
Napište svůj komentář k receptu

Bůčková roláda V.

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčková roláda V.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks vejce
    • česnek
    • vegeta
    • 1
      kg vepřový bůček

Postup přípravy receptu

1
Do mletého bůčku rozklepneme vejce, přidáme rozmačkaný česnek a dochutíme vegetou. Do směsi mužeme přidat nakrájený pórek, uvařené vajíčko, hrášek - prostě cokoli máte rádi. Směs naplníme do tlačenkového sáčku, pevně svážeme a dáme vařit na 2 hodiny, během vaření otáčime.
2
Je to jednoduché a moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana | 11. 4. 2008 20:39

    Paní Zdenko, vím že jste to myslela dobře, ale svým popisem jste udělala pěkný zmatek.Někdy popsat nějaký úkon slovem je velice těžké. Když chce někdo někomu něco vysvětlit, tak by se měl vžít do role čitatelů. Musí to napsat tak, aby postup byl srozumitelný všem. Váš postup jsem musela přečíst 5x, abych pochopila co ste vlastně chtěla čitenářům říct. Větě "po zavařování prostřihnu úvazek" rozumíte jenom vy.A to stejné platí i pro větu "a tak na další vaření...". Nebylo by lepší napsat. Např. po 15 minutach vaření přestřihnu provázek ...Já jsem si podle vašeho výkladu myslela, že stejné střevo použijeme ještě jednou (někdy v budoucnu) na další vaření.Správný význam slovíčku "zavařování" a slovíčku "další vaření" můžete dát jenom vy. Protože víte o co jde. Neznalý člověk pod slovem další vaření si představí úplně něco jiného. Děkuji za pochopení.

  • Zdenka Korábová | 11. 4. 2008 08:27

    Lenko - Škoda, že vám to nemohu namalovat - úvazek myslím provázek závázaný na střevě blíže nápni a tak na další vaření zůstanou na obou stranách obalu po jednom uvázanání provázku- to se dělá proto, aby náplň měla na provaření dostatek postoru trochu nabyde- ale myslím, že tento můj postup můžete vynechat. A samozřejmě po dosáhnutí plného varu příkon pod hrncem zmírním na mírný var- hodně zdaru

  • lenka | 10. 4. 2008 20:20

    Paní Lído,jste moc hodná a děkuji Vám.Paní Zdeńko,co mi to děláte?Jaký úvazek přestřihnete?A vodu mám poté ztlumit?Teda,až vložím tu roládu samozřejmě.

  • Zdenka Korábová | 10. 4. 2008 13:19

    Tuto roládu dělám vždy při přebytku vajec, když se slepice činí. Dávám do téměř vařící se vody, plave nahoře a tak se musí otáčet. Tlačenkové střevo vážu na jedno konci nadvaktát s mezerou cca dva cm a po zavaření prostřihnu úvazek bližší k nápni. Někdy dělám i menší množství a vařím ve dvou mikrotenových pytlících položených v hrnci na knedlíkový pařék ve vodě. Jako přísadu do nápně dávám buď houby a nebo červnou papriku-kapii

  • Lída | 10. 4. 2008 11:02

    Lenko, vůbec se nemáte proč omlouvat, každá z nás nějak začínala, já tedy hrozně :-)) a váš dotaz chápu a nikdo se vám posmívat nebude.Neumím vám poradit, recept neznám, tak to nechám na autorce.Přeji hodně zdaru !!!Lída

  • lenka | 9. 4. 2008 21:42

    Milá Martino,asi vypadám hloupě,ale nechci tuto roládu zkazit,proto.....roláda se má dát vařit do horké vody,anebo mám napustit do hrnce vodu,vložit roládu,přivézt vodu k varu a poté ztlumit?Omlouvám se za tyto otázky.DěkujiPS:Nemám přidat sůl?Vím,vegeta,přesto....

  • martina markusikova | 9. 4. 2008 08:32

    Lenko vařit pozvolna a ta rolada plave nahoře proto se musí sem tam otočit.

  • lenka | 7. 4. 2008 20:54

    Martino,prosím o upřesnění.Ještě jsem nikdy takto roládu nedělala.Jak dlouho vařit-2 hodiny,ale má být roláda celá ponořená,ztlumit nebo vařit naplno.Děkuji

  • Iveta Janatová | 4. 4. 2008 13:55

    Je to opravdu moc dobré.Dělám taky .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Vegeta Vejce Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lasagne s rajčaty

Lasagne s rajčaty

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Zeleninová směs na špagety

Zeleninová směs na špagety

Rychlovka s gnocchi

Rychlovka s gnocchi

Drobenková bublanina

Drobenková bublanina

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Rychlá tortilla

Rychlá tortilla

Citronový nebo pomerančový koláč (řez) - křehký a pikantní

Citronový nebo pomerančový koláč (řez…

Přírodní maso se žampiony - minutka

Přírodní maso se žampiony - minutka

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

26
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze…
26
Špízy pečené na bramborách (i z remosky)
Špízy pečené na…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
18
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Fakturace po nocích? Možná je čas začít podnikat chytře

Fakturace po nocích? Možná je čas začít podnikat chytře

Blesk.cz Štefan Margita se dojal v Japonsku: Před lety v Tokiu s Hankou, dnes sám!

Štefan Margita se dojal v Japonsku: Před lety v Tokiu s Hankou, dnes sám!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

  • Recepty.cz
  • Bůčková roláda V.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact