Velmi povedený kousek lahodící jazyku i oku. Děkuji za inspiraci a určitě doporučuji.
Plnila jsem větší vepřovou špičku, do sekané jsem ostatní ingredience vtlačila, špičku sešila, kůžičku nařezala, okořenila česnekem a směsí na pečeni a pekla asi hodinu zakrytou a pak dodělávala pro barvu. Čekáme vzácnou návštěvu a budu jí podávat vychlazenou s jinými dobrotami, tak uvidíme. Věřím, že bude chutnat, voní a vypadá už teď bohovsky.
Roládě není co vytknout, je moc dobrá, šťavnatá, snad by se ani ničím jiným než sekanou plnit nemusela. Výborný nápad!
Naplnil jsem roládu krůtí ochucenou sekanou,bez vajíčka.Bylo to o.k.,příště dám hotovou sekanou z Globusu,mají jí dobře ochucenou.
Jé Jirko, tohle je super nápad, já vinné klobásy nejím, ale zbytek rodiny ano a tohle by určitě chutnalo i mě!!!
Chtěl jsem jen dodat,že je také velice dobré naplnit roládu vymačkanou směsí z vinných klobás :-)) .Foto posílám.Jiří