Vynikající pomazánka, bůček jsem pekla pomalu a dlouho a výsledek byl parádní!
Postup upečení stejný, dávám česnek,trošku pál.papriky, pepř, cibuli, hořčici, trošičku nov.koření, sádlo. Maso pomelu s cibulí, okořením, vše promíchám a projedu ruč. mixerem. Dám do skleniček a zavařím 40min na 100st.V ledničce vydrží asi dva dni, protože všichni ji baští jak o závod. Dělám 3kg.
5 dnů v lednici bych považovala za rekord - včera jsem ji udělala a dnes už večer nebude , to prostě dobrota!
výborná, přidala jsem trošku hořčice a pálivé papričky, je mírně pikantní ;-)
Tak nevím jak někdo mohl přijít na to, že tato pomazánka vydrží v lednici i delší čas. U nás vydržela 5 dní, jak byla dobrá! :-)
Je výborná!
Taky jí dělám, je opravdu výborná. Přítel se po ní může utlouct.
Děkuji, děkuji, to jsem hledala. Už mám bůček v troubě.
Tak hele, teď jsem si koupil krásný bučiček a už ho peču protože už mi tečou slinečky na tu pomazánku, jsem zvědavý jaká bude.
Výborná, já přidávám k pečení ještě navíc jen trochu kmínu a do mleté trochu syrového česneku. Fakt vynikající, doporučuju!!!
Je výborná,ale přidávám ještě na pomletí česnek a vejce(asi 5 vajec na 1/2 kg bůčku) a do pomleté hmoty dávám ještě kečup a hořčici dle chuti.Je to naše oblíbená rodinná pomazánka.
Je tvýborné,já ještě k pečení přidávám kmín a do umletého přidávám syrový česnek.Rusala