• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bůčková pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Bůčková pomazánka

autor: Roman R.
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 26
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčková pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřový bůček
    • sůl
    • cibule
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Bůček zbavíme kůže, osolíme a dáme do pekáče. Mírně podlijeme, posypem nahrubo nakrájeným česnekem a cibulí nakrájenou na kolečka. Cibuli dávám i vedle bůčku do pekáče, může jí být opravdu hodně.
2
Bůček v troubě upečeme, necháme trochu vychladnout, vykostíme, nakrájíme na kousky a semeleme i s veškerou cibulí a šťávou. Promícháme, podle chuti dosolíme a necháme vychladnout v ledničce. V uzavřených skleničkách vydrží v ledničce i delší čas. Mažeme na chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 26. 10. 2014 16:43

    Vynikající pomazánka, bůček jsem pekla pomalu a dlouho a výsledek byl parádní!

  • Honza | 8. 8. 2014 15:49

    Postup upečení stejný, dávám česnek,trošku pál.papriky, pepř, cibuli, hořčici, trošičku nov.koření, sádlo. Maso pomelu s cibulí, okořením, vše promíchám a projedu ruč. mixerem. Dám do skleniček a zavařím 40min na 100st.V ledničce vydrží asi dva dni, protože všichni ji baští jak o závod. Dělám 3kg.

  • Evík | 12. 9. 2012 11:21

    5 dnů v lednici bych považovala za rekord - včera jsem ji udělala a dnes už večer nebude :'( , to prostě dobrota!

  • Katka0501 | 11. 4. 2012 07:25

    výborná, přidala jsem trošku hořčice a pálivé papričky, je mírně pikantní ;-)

  • Radka Albrechtová | 30. 6. 2010 23:39

    Tak nevím jak někdo mohl přijít na to, že tato pomazánka vydrží v lednici i delší čas. U nás vydržela 5 dní, jak byla dobrá! :-)

  • Radka Albrechtová | 26. 6. 2010 21:50

    Je výborná!

  • Renda | 30. 11. 2007 09:55

    Taky jí dělám, je opravdu výborná. Přítel se po ní může utlouct.

  • Renata Kolářová | 17. 1. 2007 09:14

    Děkuji, děkuji, to jsem hledala. Už mám bůček v troubě.

  • Milan Onderka | 22. 10. 2006 16:14

    Tak hele, teď jsem si koupil krásný bučiček a už ho peču protože už mi tečou slinečky na tu pomazánku, jsem zvědavý jaká bude.

  • Saša Budinská | 7. 1. 2006 15:09

    Výborná, já přidávám k pečení ještě navíc jen trochu kmínu a do mleté trochu syrového česneku. Fakt vynikající, doporučuju!!!

  • Marťa | 26. 9. 2005 11:16

    Je výborná,ale přidávám ještě na pomletí česnek a vejce(asi 5 vajec na 1/2 kg bůčku) a do pomleté hmoty dávám ještě kečup a hořčici dle chuti.Je to naše oblíbená rodinná pomazánka.

  • rusala | 30. 7. 2005 13:37

    Je tvýborné,já ještě k pečení přidávám kmín a do umletého přidávám syrový česnek.Rusala

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Moučník alá tiramisu

Moučník alá tiramisu

Mňamka z listového těsta

Mňamka z listového těsta

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Rybí pomazánka od maminy

Rybí pomazánka od maminy

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

Guláš s hlívou ústřičnou

Guláš s hlívou ústřičnou

Doporučujeme

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

44
Dýňová tortila
Dýňová tortila
42
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
38
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
36
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
35
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…

Zajímavé články

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Reality show Farma má ostrý start: Rozdělení rolí, drsná práce a nahota!

Reality show Farma má ostrý start: Rozdělení rolí, drsná práce a nahota!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

  • Recepty.cz
  • Bůčková pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact