...k tomu cukru jsem byl nedůvěřivý a taky jsem dobře udělal,že jsem s ním ,,šetřil,,.Potřel jsem jich jenom pár a chutnali jen Bedřichovi.V těstě cukr nevadil,ale to bylo asi slanou náplní.
sůl jsem tam dala špetku
už na tom pracuji,Vypadá to zajimavě.Zdá se ,že to bude dobré!!!
ne e, sůl tam opravdu být nemá...
chybí tam sůl
Vím,že v některých receptech na kynuté buchty se dává kromě droždí i prášek do pečiva a taky by mě zajímalo proč.
Prášek do pečiva asi potřeba není, ale maminka mého přítele pekla klasické sladné buchty s droždím a lžičku prášku do pečiva do nich přidávala a byly to ty nejnadýchnější buchty na světě.
Martin, nie je to treba, droždie je kypridlo. Kvasinky sa furt množia a množia a množia...
Je opravdu potřeba k droždí ještě prášek do pečiva ?
takže jsou to jako rohlíčky?