Jsou to nadýchané a výborné bochánky a s těstem nebyl taky žádný problém. Nelepilo se ani netrhalo jako se mi občas stane. Děkuju za recept :))
Těsto jsem dělala v domácí pekárně, droždí jsem dala 1 lžičku sušeného. Poté rozdělila na 12 ks a plnila uzeným krájeným na kousky. Povedlo se, chutnalo nám.
Plnila jsem moravskou domácí klobásou smíchanou s osmaženou cibulí a buchty jsou lepší než ty Honzovy :-*
Výborné !!!
Tak to je něco pro mě, jsem dost na maso a sladké jen hodně málo a občas. :-)
...to také není marné ;-) :-P ,recept tu ale není :-( (bude? ;-) ),vinnou klobásu máme rádi...
To vypada dobre ;-),ja delam neco podobneho,plnim rozdrobenou vinnou klobasou,kterou predem osmahnu s cibulkou a s petrzeli.