Láďa Hruška tentokrát ukázal v tv můj nejoblíbenější recept. Je snadný a tak moooc chutný :)
2
Všechny ingredience které jsou vypsané na buchtičky si smícháme v misce dohromady. Musíme to pak ponechat asi tak 45 minut vykynout na teplém místě.
3
Když nám těsto krásně naroste, vyklopíme si ho na pracovní pomoučněnou plochu. Lehce rozválíme a rozkrájíme na několik dílů - hadů. Každého "hada" pak dále krájíme na malé obdelníčky, které skládáme rovnou na plech, který jsme předtím buď vymazali nebo vystlali pečícim papírem. Buchtičky ještě na plechu potřeme olejem.
4
V troubě, předehřáté na 170 stupňů pečeme buchtičky cca 20 minut.
5
Teď nám ještě chybí šodó. V mléku smícháme pudink, cukr a rum. Pomalu ohříváme na plotně, je potřeba stále míchat a hlídat, aby se nám sladká směs nepřipálila, což jde s mlékem snadno.
6
Pak již necháme jen trochu schladnout a můžeme podávat :)