Vypracujem klasické kynuté tšsto, ze kterého ihned tvoříme malé buchtičky, plníme náplní. Klademe tak, že spoj těsta zůstává nahoře, potíráme každou buchtu olejem i během pečení.
2
Upečeme a ještě teplé namáčíme do rozehřátého másla s rumem. Pak pocukrujem moučkovým cukrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Bopik
|12. 11. 2016 16:48
Vynikající
Michaela R.
|2. 12. 2007 19:36
Dekuji za recept, zrovinka jsem dopekla a jsou vyborne!
Anonym
|16. 3. 2007 15:04
Jéé,Álo, to ja dělám vše od oka,takže nevím.Myslím si že tak půl másla a rum dle chuti.
alena Strejčková
|16. 3. 2007 14:37
Kdysi jsem tyto buchtičky ochutnala a marně sháněla recept- takže díky!Jen bych se chtěla zeptat na namáčecí roztok,jaký je poměr rozehřátého másla a rumu?