Tuk rozpustíme, meruňky nakrájíme nadrobno a všechny suroviny včetně šťávy z meruněk smícháme. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme na 200 °C, dokud povrch nezrůžoví a kontrolní špejle nevyjde čistá. Podáváme se šlehačkou.
ještě jsem neochutnala,ale dávám za jedna, je to rychlé a místo merunek jsem dala jahody(kompot v plechovce) , bo nemám merunky a všeho poloviční dávku, bo mám malinkatou troubu a plech, a kakao jsem nedala, to nemusím
Marcela M.
|24. 4. 2012 07:58
Nevím proč nic moc, je vynikající a jestli chcete, můžete jí vyšperkovat čokoládovou polevou nebo i krémem, stačí zapřemýšletpane Fialo.
Marcela M.
|24. 4. 2012 07:55
Rychlá buchta, opakovat budu často, je totiž výborná a vláčná.
Slavice
|8. 8. 2011 20:42
Myslím, že to je dobré pokud jste tam, jako já na první pokus, nedal místo cukru sůl No, každý se učí... ;-)