Snadné, ale sladkost buchty je na hranici poživatelnosti.
Já jsem ji "v dávnověku" dělala z kofoly, dávala jí svou zvláštní, nezaměnitelnou chuť a zase ji udělám, měli jsme ji rádi - díky za připomenut í :-)
Je to velmi starý recept. Je z doby, kdy se ještě dělaly malé limonády. Peču ji pořád velmi často, vždycky všem chutnala. Jen mám napsáno v receptu, že poleva se dělá z povoleného másla (nezahřívám ho). Stačí změklé máslo umíchat s ostatními ingrediencemi a natřít na buchtu, když je ještě teplá. Udělá se krásně lesklá a chutná poleva.
Kdysi jsem ji docela ráda dělala, pak jsem na ni nějak zapomněla. Musím si ji připomenout.
Jsem zvědavá,už se chladí :-)
http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU